Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema poganijeg i prljavijeg naroda od ovih indijaca, zaostali smrdljivi prevaranti.
Imaju Kinezi i Srbi
@ponosanilud imaju srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još prije 440 godina outopisac Evlija Čelebija je opisao Induse kao narod koji nema ništa lijepo, nit su im psetadi lijepa, ni ljudi, nit voće, Oni ne idu jedni drugima u posjetu. Kod njih nema nikakvog reda, ništa nije posloženo, sve u haosu, kreću se kao bez cilja. Svejedno mu gdje će leći i zaspati.
Kao prvo Hinduziam nije ni vjera, i pitam se zasto uopste postoji Hinduizam? Istok je trebao biti muslimani, a zapad hriscanski. Kao drugo Hinduizam je najpoghanija vjera na vjestu, imaju kanibalske sektase. Vole piti urin od krave, i oni nazivaju muslimane poghanim ljudima. HAHHA KRIVO IM STO CE ISLAM POSTATI NAJVECA VJERA DO 2075 GODINE, A NJIHOVA VJERA NIJE PROSLA DALJE OD INDIJE JAHHAHA BENGAL ILI TI BANGLADES ISTO 98% MUSLIMANSKI JAHAHHAHHAH
@StariDobriRambo Hinduizam*
@StariDobriRambo muslimanski*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahha najjaci su mi ovi poghani Budisti kad ismijavaju Islam...imaju komplekse jer nisu prosirili vjeru dalje od Indije JHAHAHHA Napadaju tamo muslimane, a pakistanska vojska ih roka u Kasmiru gdje god stigne.
@StariDobriRambo Hinduisti*
ovo isto Amerikanci rade Kinezima propagandom na internetu samo su bolje upokovali. I stavili manu na paketic
Ciganluk teski.
Nacionalna manjina 200 miliona ljudi... ko izmisli kod nas neke konstituivne narode ? jel to samo kod nas ima ?
Sigurno misle zato sto su muslimani imaju više corona virusa u sebi
hindusi malo,malo pa vrse progrome nad indiskim muslimanima kojih ima oko 120 miliona.nije malo.ali hindusa ima 800 miliona.muslimane u indiji progone,ubijaju,lincuju,gradjani su drugog reda.zasto americka demokratija koja izigrava svetskog policajca ne zastiti muslimansku manjinu u indija.zato sto indija ima a bombu.a ovde kao im stalo do 2mil mus u bh i milion na kosovu.stalo im je jer su muslimani u bh i kos samo orudje anglosakonskih interesa ovde
@gooUser1586805718 @ nek si im reko tako lijepo.
Ciganska posla
Lijepo se izrazavate vi "vjernici" za vrijeme ramazana
Hindu divljaci usmrđeni pogani,ciganija...
@gooUser1586941773 zamisli jos da si i indijac i musliman u isto vrijeme
KAD IM SE NEKO RAZNRSE(ne podrzavam ali razumijem) ONDA KUKNJAVIJA.
Šta bi ljudi bez religija, bili bi svi isti nedaj bože, a vako jedni su dobri a oni drugi loši, jedni čisti a oni drugi prljavi..
@OsmanSedmanagic Ne bi opet bili isti. Neki bi bili crni, neki bijeli, neki zuti, bogati, siromasni,... Ko hoce da se dijeli lako je naci razlog, ko nece svako mu je isti...
@OsmanSedmanagic Bili bi isti malo sutra. I bez religije ima milion podjela. Ratni biznis nikad ne miruje. Vi se uhvatili religije kao da bi se spasili da je nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)