Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e da oni znaju šta je čistoća i higijena nebi im se vako to dešavalo a taman da leti kolko treba da pane na delhi
Koji cigani,ljudi im i dan-danas od tifusa i tuberkuloze umiru po Indiji a oni nesto prave rakete umjesto da ljude malo edukuju da ne jedu tamo gdje seru...
znaju chetnici da im tehnologija i brojno naoružanje ne može pomoći kad im je srce u guzici , koji god je ugledao borca V KORPUSA USRO SE JE OD STRAHA TAKO DA NAM NI MUNICIJA NIJE TREBALA
nije ni čudo ako ih prave kvalitetno kao auta
u tvom postu ima znatno vise turcizma nego u svim ostalim. Moja preporuka, a da bi ti ocuvao svoje srbstvo, je da se uhvatis pisanja na srbskim portalima gdje je intelektualni nivo na nivou tvog i gdje su koriste srbske rijeci i cirilica. Suvise si izlozen nama pa zvucis kao neki turcin a ne srbski junak.... Zato junacino, mani se kljukuse i udri po rakiji jer ona je u srbskom junastvu vrlo vazna radi pozitivnih effekata na vas intelekt.
Čestitke Pakistanu na sabotaži i puna podrška Pakistanu protiv Indije i Republike Srpske
@pamet 25.12.2010. u 18:09 Jesi mu ga sp.stio:To majstore!!!
Nikola tesla je Hrvat.a koliko pameti u smrdskoj imate ni portala sebi ne znate napraviti nego visite po cijeli dan ovdje.Zaboravit ces cirilicu jadan pa onda ni u Srbiju nisi prispjeo.
haha dobar si :) btw. ovi indijci, jb0 mat3r ako ima poganijeg naroda, pa u krave vjeruju ocm...al sto su pogloopi...ih
sao roma babo babo sao roma podalje sao roma babo babo eeeeeeee ederlezi i prilezi sao roma daaaaa jeeeeee....
sve to stoji manje-više što ti nabroja,al opet nam ništa,priupitaj de oca đe je to babu s koferima poslo i traktorom kad je atif kreno,spasili vas ameri ima da im gujcu ljubite,elem mi smo najjači kad nam je najgore,a evo dogorjeva nam pa bi ti preporučio da se polahko pakujete a i serića fahru ćemo da vam damo vodite i njih,i zapamti nema više JNA da vas naoružava a mi imamo dobra i brojna lovačka društva ;)
@kljukuša Ufati se mindera, ahbabu iz konc-logora od 22% gdje vas je svijet sprcaoda ne pravite belaje po Europi i lne upetaj buda-lastine... Vi samo pravite dobar burek, tufahije i tanan-halvu i to je vas vrhunski domet u nauci... Da postojite milionima godina nikad necete imati jednog Mihajla Pupina, Milevu Maric, Nikolu Teslu, i da dalje ne nabrajam.. Kod vas su intelektualci Fahro Radonjcic i M.u.s.t.a.f.a C.e.r.i.c..... Zamalo da zaboravim... Pravite i odlicnu kljukušu..
hejj patriota!priupitaj komšije iz smrdske kako naše lete i to još od bojlera pravljene,hebo ti one pametne američke naše su naćorovo išle al uvjek u sridu pogađale...pitaj ih,pitaj
Nasa ne bih dogurala ni toliko!!!
Hjad makar malo vatrometa ako nista drugo
\"zasto cigani lete u nebo kad je letove zabranio uMprofoooor - Azraaaaaaa....\"