Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klxeri.. jel znate sta znaci PRETUCI?? ovo je par pljuski, nista vise.. bitno je da postavimo naslov koji asocira na nesto senzacionalno.. PRETUKLA... majko mila... a nek mu je svezala koju sljagu.. trebalo je jos..
Dragi Tito i udbo i tvoja policijo Jugoslavio ni lopova n ipedofila ni ovih pedera ni nakarade bjelosvjetskih a ni korumpiranih policajaca i inspektora u ovolikome broju.....da hoces iz groba ustati.
Mumbai???
Upravo to, ko životinje pustene s lanca...Lijepi pendrek, svakog opameti
treba mu odsjec cunu ne bi vise nikad mogao silovati :P
Jao, jadna majko moja... Prde metla od nekoliko pljuski. A Vlda kao ne zna kako da spriječi da manijaci siluju sve što im padne šaka, od 7 pa do 77 godina? Pa napravite ZAKON stoko nepismena, petorici na licu mjesta odfikarite karinu pa da vas pitam da li bi šesti krenuo da siluje.
baš su simpa narod
Bacaju mrtve u istu rijeku u kojoj se sami kupaju, sta vise reći o takvom narodu...
slabo je ovo... ovoliko udaraca u preopone sa kvalitetnom cipelom i hormoni ce mu se smiriti zauvijek!
Uzet utoku od ovog policajca i odmah roknut...
Ne volim generalizirati , ali ovi Indijci su stvarno bolesni - silvanja u javnosti im izgleda normalna stvar (autobus,voz,prodavnica...) . Uzas!
Pogan narod, u bukvalnom smislu te riječi
da si, bogdo, nož mu zaboravila u prsima
Slabo ovo, nije to pravi bjes!
da ih smaknu na javnom mjestu, ne bi im vise palo na pamet. bilo gdje u svijetu, da se silovanja I pedofilija kaznjavaju brzo I smrtnom kaznom, bilo bi puno manje slucajeva
kakav samar, za ovakve pacenike samo dvocijevka i u vugla. smrtna kazna za ovakvo nesto je zakon.
Nogom ga sestro haha al' ga se napljuska :-)