Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najprljavija i najpoganija nacija na svijetu.....dovoljno je pregledati slike rijeke Gang i ritualna kupanja u vodi punoj leseva ;)
A pogani da ne mogu biti veci, trebaju ih dozivotno u zatvor i to u samicu.
A ljudi svako malo u Indiji novo silovanje, pa koji je njima djavo?
Kod njih je izgleda silovanje čin inicijacije ... čudna neka nacija ...??? Svako malo po jedno " masovno silovanje " ... Silovatelje na vješala pa se valjda opamete . . .
Fuj fuj fuj!To je zemlja koju nikad ne bih posjetila!Ne gledaju je li beba, dijete, cura, žena, starica, samo da je ženski rod i ko krvoločne zvijeri! Ma fuj više!!
koji bolesnici jbt! :(
Hajd sto su je silovali idioti..ne kontam kako neko moze biti tolika zivotinja, al kontam da nas ima svakakvih...al sta je sa ostalim vojnicima koji su gledali, a nisu nista uradili da ih zaustave u silovanju? Sve bi ja njih prvo naguzio, da vide kako je, pa metak u celo!!!
meni se čini da Srbi i Indijci imaju nešto zajedničko
@Onaj mali može bit da ti ne vidiš smisla al ja vidim,i može bit da se ti brineš ko će pročitat al ja baš na to računam da će pročitat oni koji trebaju,da se na zaboravi i još bih da dodam da rane bole i na sabahu isto ko i poslijepodne
@Onaj mali: Jao ja ti logike u pm. Smisao podsjecanja je da svakodnevno znamo i nikada ne zaboravimo s kim dijelimo zrak na Balkanu: s genocidasima, koljacima, egzekutorima, silovateljima, onima koji su granatirali i snajperisali bolnice, porodilista, skole, pijace, djecija igralista, redove za hljeb i vodu, kreatorima stotina primarnih, sekundarnih i tercijarnih masovnih grobnica. Eto, to je smisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)