Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a svakako da se i u skoli ucilo da kapitalizam ima nekoliko faza. treba docekati onu fazu razvijenog kapitalizma, ko prezivi, pricace.
zar ne bi taj iz neke bliskovamistocne taj sto zagadjuje zenicu?
jel to taj bogati sto ima zeljezaru zenica, sto zagadjuje okolinu i truje, a pare ne daje. pa naravno, kako bi se drukcije i obogatili nego na tudjoj muci, pa kad treba bogu na istinu, sjete se da su previse uzeli, pa da nesto i vrate, a kome, opet nekim novim lopovima, posto obican svijet od toga nema nikakve koristi!!!
Indijci su pogani ljudi.. i pravo su skrti zaposli se kod indijca pa ces viditi kako je kod njega zaraditi paru
Indija je poznata kao zemlja beskućnika i zemlja turista koji kupuju u Indiji bubreg za 10 000 Evra, od toga 2000 ide davaocu 8000 doktoru. Ovi milijarderi su pljačkaši indijske sirotinje(energetska mafija i robovlasnici). Maoisti(Komunisti) su pokrenuli oružane napade protiv države tj.vojske i policiji u tri indijske države Asam, Utar Pradeš i Andra Pradeš u borbi za prava radnika i seljaka tj. siromašnih
pa i ne cudi me ovo ...npr. zeljeznice indije imaju oko 20 miliona zaposlenih ...pa sad zamislite ...i opet se zna ko sta radi...a mi smo fakat smijesna drzava...ne mogu da zaposle pola miliona ljudi...ustvari ne zele.