Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je s ovim bolesnim ljudima, to dobro treba namuciti, da mole za smrt. :-( Tuga, uh davila bi ih golim rukama.
ja odavno nisam cuo goru vijest od ove ima 20god. boze sacuvaj
:-( Ne znam koji me vrag natjera i da procitam, uzasno me pogodilo. Samo sjesti i plakati. A na tu djevojcicu nemam hrabrosti ni pomisliti, tacno da ti srce pukne. :’(
OOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJ... pa kakav covjek moras biti da uradis nesto ovako. Uzmi i.zdr.ka.j ga majke ti se naye.bem nenormalne. Plati kur.v.u ili tako nesto. Za smrtne al bez razmisljanja, bez zadnjeg obroka i zadnjih rijeci.
Treba ih kaznit i ispoštovat šerijatski zakon.
Odsjeci im ga i dati da ga pojedu.
Da Bog da zoru ne docekali obojica!!! Da ih je naci pa dobro izmuciti, dio po dio rezati i ne dati im da placu monstrumi!!!!!!
Romi se nisu uklopili u normalan zivot u Evropi i treba ih vratiti u Indiji..
po kratkom postupku objesti na neko drvo
Na kolac sa njima nabit na kolac
dragi Boze kakvi su to monstrumi :(
Bože, možda je ipak vrijeme da zaustaviš Zemlju?
Ne...ovo je bilo od kad je nastao covjek.
ali, od kad je nastao prošlo je toliko vremena..zar ne bi trebalo da smo iz generacije u generaciju sve pametniji i civilizovaniji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebote svakakvog smeca.
Hajd sve, al šta radi četverogodišnja djevojčica u blizini željezničkih tračnica? Nisu to čista posla.
vidiš da su siromasi, nadničari
@Đeko je klocina, pa čovječe prvo pročitaj članak, pa onda daj komentar. _"dodajući da je žrtva živila u sirotinjskom kvartu s roditeljima, od kojih oboje rade kao nadničari, prenosi Reuters." Šta misliš? Nadničari roditelji otišli da nadniče, a uz dijete ostavili dadilju? E klocino! Ti ne znaš kako teško žive siromašni Indijci? http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/zivotne-price/Nemojte-da-se-cudite-Ovako-izgleda-svakodnevica-u-siromasnim-krajevima-Indije.a-252762.963.html