Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Downunda i hr .ebem vam ba mater ;)
Ovi alabanci su isti kao srbi. Sve je izgleda od njih postalo i sve je njihovo....heheh
@ Aleksandar, vidim da si Albanac i da te je malo pogodio prvi i drugi komentar, i da se vjerovatno i zoves Aleksandar (malo nas ovdje zna da medju vama ima oko 30°% krscana Albanaca ali vi nemate te religijske netrepeljivsti kao mi), al eto vidis ima i medju nama informisanih. Takodjer znam da vi ne pravite razliku na religijeskoj osnovi pa otud fenom da Musliman Albanac u kuci drzi knjige i statue majke terze i skenderbega ( koji je bio katolik) a krscani albanci drze knjige i slike Albanskih Muslimana tipa Naim Frasni , Ismail Kemal i sl. Vama je bitno da je Alnbanac/ka, a koje je vjere to je nebitno, jel tako? Jesam li informisan? Ja mislim da bi se najprije oni clanovi njene porodice kojki su zivi trebali izjasniti gdje treba da se ona ukopa.
ne vidim zašto \"šiptari\" ne bi imali pravo na osobu koja nosi tipično \"šiptarsko\" ( tj. Albansko ) ime - Gonxhe ( na Albanskom \"pupoljak\") i čiji je pokojni otac Nikola poznat po zalaganju i borbu protiv ugnjetavanja i diskriminisanja Albanaca u bivšoj kraljevini jugoslaviji. Dalje ona jeste rodjena u Skoplju ali su njeni roditelji rodjeni u Albaniji i to u Skadru. Dakle Albanci nedvojbeno imaju pravo da budu ponosni da je majka tereza i njihova..tj. etnički. isto tako na nju imaju pravo i Makedonci jer je tu rodjena. a sto se tice nas \"južnih slavena\" (sa opravdanim izuzetkom Slovenije), možda nismo ni svjesni da možda upravo zbog nama tako prirodne diskriminacije \"drugih i drugačijih\", koja se najbolje očitava u našim predrasudama prema \"šiptarima\", romima (firaunima) itd. nismo još evoluriali za Europu, pa mi je izuzetno smiješno što prvi komentator nosi nadimak EU.
@eu i EU - mora li svako zbati koiko ste neinformisani i nenacitani ? Zadržite neštio za sebe ! p.s. preskočite koje izdanje \"Avaza\" i \"Expressa\" i pročitajte nešto što je pisano van granica naše domovine ! Majka Tereza Makednoka - hahahahahahah - fakat ste dobri Onda je i moj rahmetli dedo Austrougarin jer je Sarajevo u to doba bilo u sklopu AU!
radi informacije, Tirana(glavni grad albanije inace) je mjesto gdje pocivaju u miru kosti (mezar) njene sestre i majke, jedan je od razloga a drugi je to sto je ona albanka i treba biti sahranjena tamo gdje i pripada. Jos da ne zaboravim kad je ona rodjena makedonija je bio nepoznat pojam, da ne ulazim u to jer to je vec historija koju ja predpostavljam da mi svi znamo.
sta ce im njene kosti uf ne bi ih stapom brrrr
Upravo sam htjela to isto napisati! :-)
Makedonka (ex-yu). Sta hoce \"siptari\" tuisticku atrakciju. Ako vec, onda je njeno mjesto u Makedoniji, a ne u Albaniji.