Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posli da kradu Zmajevo divno krdo😂🐲
Ma neka kradu. Samo nemoj da kradu svinje. Ja vjerujem u svinje. Svaki put kad ugledam svinju prekrstim se i pokažem joj tri prsta. Imam čak i ikone sa svinjama. Svake nedelje slavim slavu Svete Gice Prasice, da nas blagoslovi i da nam da iste face ko u svinja.
@MusstafaGaragic Mene samo pravoslavlje interesuje. Jedva čekam da skoknem opet do Ostroga da oližem trule papke od Svetog nam Vasilija. Jesam ti pričao da sam bio stalni gost na žurkama vladike Kačavende? Joj kako mi čovjek blagoslov za blagoslovom utjerivo, nabijo, uturao... Od onda se uvijek uspalim kad ugledam popa. Čim pomislim na crnu mantiju odmah svršim. Ne znam šta mi je.
U mene komšija bošnjak ima spolne odnose sa kravom.Ipak kaže da je imao najbolji sex sa svojim kerom.
@Alistar22 a taj Ker je tvoja stara, e jesi djubre kako svoju mamu nazivas😂😂😂 a i tebe je taj komsija izgleda natego dok si napisao"u mene"
@popusiogamileduduk Vidi se da si homoseksualac ko i svi bošnjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko covjek mora biti glup, da vjeruje da stoka moze biti bozanstvo??!!
@Planck poredjenje ti je glupo totalno. To kod nas se moze nazvati sposobnost ili umjetnost. Imas na zapadu ljudi koji zarade na hiljade eura a duzni na sve strane, bankama, drzavi, prijateljima itd.
@ha8er ne lupaj. Pravi put se jasno razlikuje od zablude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)