Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo odma na goli otok poslat
Glup clanak
Jesu li se poslije toga pomolili kravi za oprost?
E jeb ga lijepa nasa BIH kakva god je nasa je ,dobra je kakvi sve ima ne sam na istoku u SAD isto tako 11.000 ljudi godisnje bude ubijeno,bande,bolescure,pucaju po skolama itd.Naravno da nije idealno al zlatana sredina sam sekundu ekonomiju popravit i rostiljada moze pocet ;)
Ili je bio prestrog ucitelj ili je tarlaho od direktora ženu...
pa đe su nabavili kerozin?
Svaka jaca benzinska pumpa u crnoj gori i kosovu ima kerozin, ocigledno je tako i u indiji... jedino se u bosni za tako nesto pita, jer mi ni d5 nemamo na svakoj pumpi, a kamo li kerozin. Mi smo buraz iza kosova ... jedno 30 god.