Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekajte dok nekog muslimana optuze pa ce reci da je ipak terorizam
Zanimljivo svjedočenje dr. Šefika Kurdića: Kako sam tajno klanjao namaz u bivšoj JNA /VIDEO/ Video: https://www.youtube.com/watch?v=j1WUVwqAjqQ&t=5s
sigurno neki vlah odmah nije terorizam da je ibrahim u pitanjuuu odmaaa belaj
Bozo Vreco😄
bh muslimani sretni što nije islamski terorista
ma Bosnio garant
Toliko je samo dokaza sta je jedini i Pravi put, ko su zapravo vojske sejtana, a ko su Allahovi robovi. Pa Allah opet ljude ostavlja slijepim, jer da hoce sve bi ih On uputio, ali Allah vodi racuna o svim bicima, pa je tako i za Dzehennem mnoge ljude, dzine i kamenje kao gorivo pripremio. Nije terorizam? Hahaha incident. Licemjerstvo na nivou.
Neki peder bio isfrustriran što ga je dečko prevario.
Najljepsi grad i najprijatniji evropski narod koji sam ikad vidio.Niko mi osim jednog dilera u starom dijelu gradu nije negativno djelovo...da li je to do pusenja trave,ne znam,znam samo da bi svakome zivom preporucio da ode tamo
@vrisak razvijen turizam i visok standard
@vrisak ps. procitaj malo po bookingu reviewe zale se ljudi na neljubazno osoblje
Pa da naravno nije bio musliman...
@Wortze Stipu tu suplju pricu...
@MCCCLXXVII Velika vjerovatnoća da bi zbog "strateških interesa" u slučaju da je bio musliman objavili kako je u pitanju terorizam. Migranti sa Srednjeg istoka njihov su problem.
Cudi me