Program događanja
0
Inauguracija Baracka Obame
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pamtim kad me neki politicar tako fascinirao, kao Obama svojim pobjednickim govorom na dan objave rezultata izbora. Inteligentan, ubjedljiv, rjecit, konkretan. U onoj mjeri u kojoj predjednik sam licno utjece na politiku svoje drzave, vjerujem da ce donijeti promjene na dobro. Sretno!
Obama ce sravniti zlocinacki iran sa zemljom.
Obama može napraviti puno loših stvari u svom mandatu ali jednu stvar nikako neće moći postići koliko god da se trudi: DA BUDE NAJVEĆI KRETEN KOJEG JE AMERIKA IMALA ZA PREDSJEDNIKA jer ta titula za sva vremena ostaje u trajnom vlasništvu porodice Bush.
Njega ce ubiti lik kojeg je stvorila CIA a lik je porijeklom iz palestine,e ee onda ce ameri sa zidovima zajedno krenuti na palestinu,tu ce se umijesati i iran i eto nama jedno veliko BUM odo smo mi svi zajednu u picku materinu,a da evrope i ne vidismo..
Kakav god on predsjednik da bude, nema nikakve sanse da bude gori od svog prethodnika. Onaj je idiot za dva svoja mandata, iliti osam godina, uspio shebati cijeli svijet. Drugim rijecima, situacija mora nekako krenuti na bolje. Mene to ipak raduje.
Mickey Mouse Freedom.mp3
govno crno
moze li ko ovo prepricat, nemere se procitat :)
Cuj prave i stop u Baltimore u. Sranje da fakultet pocinje tek 26og mogo bi ovo vidjeti iz ucionice. Ta stanica u Baltimore u je 50 metara daleko od mog fakulteta, odma preko puta.
Ostace upamcen u historiji kao prvi predsjednik US crnac.....i ni po cemu vise./...