Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate da nista ne znate. Ovo se odnosi na medije koji svakodnevno plasiraju svakakve informacije od svakakvih naucnika u vezi COVID-19 i time samo unose paniku medju ljude.
@BIMDDC200200 npr, nigdje nije napisano ni koja laboratorija, ni koji naucnici, ali eto ugledni neki. Jedino kao izvor se spominje neka dopisnica. De malo mediji, pocnite sa provjerenim i utvrdjenim informacijama.
@Raskrinkavanje koje i cije istrazivanje? Kada i koliko dugo je trajalo? Koliko naucnika i koje orijentacije su ti naucnici?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zar nije rečeno da samo par mjeseci drže antitijela hahaha
@Taxista357 racunali su da smo vec zaboravili pa da ovo mogu objavit, jer jel korona odma se ulazi u tu vijest
@Taxista357 Nije samo receno vec i dokazano da se moze vise puta oboljeti i da imunitet traje 3-4 mjeseca
Ni govora.Najduze godinu nakon uspjesne vakcine
Novo istraživanje uglednih naučnika iz laboratorije ? Pa kakav je ovo članak ?
Jeste smijesni vise
E hajde budi pametan sa koronom i Klixom.
Nastavno na ovaj članak i ovo istraživanje dolazimo do toga da se postave pitanja: 1. Koliko su validni testovi koji pokazuju prisutnost korona virusa? Kako je moguće da osobe onda u razmaku 2-3 mjeseca budu ponovno pozitivne? Da li test pokazuje samo ptisutnost stranog nečega u organizmu, koliko je onda ljudi koji su lažno pozitivni, negativni?
Dobro jutro Kolumbo!
Pa gripu možeš dva puta što ne mogu kod onda opet dva put. Imati duplih, korona duplikata koliko hoćeš
hebomater, samo kontradiktorne vijesti svaki dan
Doktoriiiiiii: A menee voozaaaa i daljee bobaaa rozaaaaa. Jaaaaaoooo
ajde ne serite. jedan dan imunitet traje mjesec dana, drugi dan 2 godine sad decenija. ne znate ni vi
Po top komentaru i broju like-ova vidim da se citateljima prividja korona... "Klix" je objavio sjajnu, ohrabrujuću vijest a u komentaru je "optužen" da širi paniku. Stvarno ne kontam ja nas...
Sutrašnji naslov: Imunitet na koronu traje samo 45 dana.
Vakcina i završena stvar,idemo dalje,2:1 za nauku nakon 0:1 u prvom poluvremenu.Teoreticari zavjera i primitivni nek ne troše vakcine,naravno.
Hahahah zna se to Klixe jos od SARS-a 1;😅😅 Ovi beta koronavirusi proizvode bas dugotrajan imunitet! Sreca nasa pa SARS 2 nije smrtonosan kao SARS 1 ili MERS... Imali smo srece ovaj put samo tako...
mogao bi, nebi mogao??? odlučite se. ili je danas dan za ovaj članak, a sutra će biti za onaj gdje kažu da se boje kako imunitet traje samo par mjeseci.