Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav nam je Bakir, pitam za kuma!?
Nikad ovi glupi političari neće naučiti da se šuplja jednostavno ne isplati. Pa ako je bila represija i demokratija bila uništena, kako si pobjedio na izborima? Ako je Erdogan diktator, odakle tebe tu bez da te policija ne hapsi ili vojska ne granatira? Erdogan nije pobjeđivao jer je ubijao nego jer je dobivao glasove, isto ko što ih sad ti dobivaš i onaj poslije tebe i sve tako.
Vodio ja devojku na more u Tursku. Dug put, meni dosadno. "Turska je fenomenalna, videćeš. Sve ima. Jedino nema alkohola." "Kako nema alkohola? Čak ni za turiste???" "Nema. Islamska zemlja. Iebiga." Ušli mi u apartman malog porodičnog hotela - pogled na more sa terase, room service, đakuzi, bazen u dvorištu, LUDILO MOZGA. Unosim kofere u sobu kad neko lupa na vrata - vlasnik hotela da proveri da li je sve OK.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je americki igrac i on bi od nase bratske Turske napravio americku koloniju i kolko god da Erdogan palamudi u vezi cionacistickog genocida u Gazi i sarađuje s gtizrahellom ovaj bi po tom pitanju bio gori 100 puta i Erdogana ustase i amerikanci ne mogu ocima da smisle a znaj kad te oni mrze da si ljudina i da vrijedis ko covjek zato Erdogane do pobjede 🇧🇦❤️🇹🇷
Citam tvoj user name i komentar i ne mogu da razumijem. Samo za informaciju Husein kapetan Gradascevic (zmaj od Bosne) se borio za autonomiju Bosne protiv turaka tj tadasnjih okupatora. Tako da tvoj komentar bas i ne ide sa tvojim user name. Eh sad ako su ti turci braca samo zbog vjere pokusaj ne zaboravit da imaju i druge vjere u BiH tako kad neko kaze bratska Hrvatska nemoj se uvrijedit ili pak ako neki zidov kaze bratski izrael opet se nemoj vrijedjat. Lijep pozdrav.
Slika i prilika SDA birača. Mući se dok sastavi rečenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovako ce biti u Bosni i Hercegovini za općinske izbore,dosta više nacionalizma i tamnih vilajeta.
babo pobijedio samo blizu kurdske granice, klasik... e moj babo, dok ne naguraš 500% inflacije ,nema stajanja!!!
LAKO JE TURCIMA, NJIMA OPOZICIJA NIJE PETA KOLONA KAO U BOSNI!
Glupi su svi oni Bosnjaci a i Srbi koji se podanicki ponasaju prema Erdoganu i Putinu. Hebali vas oni...
Pocetak kraja Turske.
Pocetak kraja mocne turske
Kemalisti su nesto kao kod nas bosnje -komunjare. Peta kolona.
Da im ne bude samo kao nama sa trojkom
Ebo vam Erdogan mamu u Tursku pa zivite tamo
Živio Husein Gradaščević, živjela slobodna Bosna i Bošnjaci u njoj, svih vjera.
Najvece pristalice erdogana zive u njemackoj uglavnom, a ovo lokalni izbori pa nije mu dijaspora dosla do izrazaja.
Kad vidim koliko cetalji i skutori spominju Bakira, mora da nesto covjek valja cim im toliko smeta. Lol
Znaci kliks brise komentare protiv erdogana uveliko. sram vas bilo!
Pobijedi CIA brku konačno
Bakir više nema kuda pobjeć'!
Zašto? Država je otvorena za sve koji to žele, pogotovo za vlasnike nekretnina. A svi bi mi bolilo da imamo apartmancic u antaliji 👌