Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je taj imam greškom došao u ovo društvp civiliziranih ljudi...
Ovako, jedno pitanje: Ko daje kišu ??? Jel mozda vi, jel vaše ćaće, babe, djedovi, jel pada sama od sebe kad joj je ćejf... Il ipak postoji neko ko je daje kad hoće a kad hoće uskrati je.. Maloumni ste a nista ste...
zasto gledate sve crno na bijelo??
Hahaha čuj mole se za kišu !? ... hahahahaha a mi se čudimo što torabi napuni zetru.
u oblasti u koje se ne razumiju, a osim prizivanja kise, slabo se i u sta razumiju. Osim u ispiranje mozgova koje je po rodjenju isprao cunami. Ostavio pustos, pa da i ono malo sto je ostalo isperu. cistaci malih sivih.
dok se mole za kisu, dobro je. al kad u druge stvari pocnu da se mijesaju, spasavaj se ko moze.
ko je ovde lud? ebo te zivot, s kim dijelis ovu planetu, dodje ti da sidzes.
ne uticu na ozon, svakako. osim ako mnogo ne ke.nj.a.ju. neki prizivaju kisu, a neki navodnjavaju i bave se plastenicima. neki rade na klimatskim promjenama i ispustanju stetnih gasova.
srednji vijek je nista...cuj, mole za kisu, jaoooooo...
U pravu si !!!
Idite u 3 LPM i vi i vase retardirane religije!!! Ako iko unisti svijet to ce biti americki kapital i religije maloumnika...konji pokvareni, lakse je reci Boze pomozi, Allahu ekber ili tako neko sranje nego zaista zasukati rukave i biti dobar covjek!!! mrs bagro fashisticko-koristoljubiva!!! PEACE AND LOVE
Bog ih kaznjava i nije ih dzabe iz svete zemlje izveo!
Dobro reče bradonja, religija je opijum za narod
Fale im indijanci
ovo je pokazatelj koliko je svijet glup