Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslanik, sallallahu 'alejhi ve sellem., je rekao: "Neka se ni jedan čovjek ne osamljuje sa ženom osim da sa njom bude njen mahrem. ( Buhari; Muslim) Allahov Poslanik, sallallahu 'alejhi ve sellem., je zabranio da se kod njih ulazi kada su same: "Nipošto ne ulazite kod žena (samih)." ( Buhari: Muslim) Najbolji govor je Allahov govor, najbolja uputa je uputa Muhameda s.a.w.s
Upravo tako. Ako je ona slagala da je zlostavljao opet je on kriv jer nije imo sta sam ici kod nje. u svakom slucaju je kriv i neka snosi posljedice.
Prema policijskom izvještaju, Spahić je posjetio 42-godišnjakinju kako bi kroz vjerski obred pomogao njenoj 18-godišnjoj kćerki. Jebem joj pleme seljacko znal ona koja je godina, pa seljancura dovela efendijicu nekog da joj lijeci kcerku, imal kakav doktor ili psihijatar. Joj koliko ludih ljudi ima u ovoj zemlji a ove ih budale prepadaju saljevanjem strava i zapisima nekim, i onda poslije par godina ni psihijatar ni bog ti nece moc pomoc kad skroz poludis i bude kasno za bilo kakve terapije, onda mozes izac na ulicu i ko ostale budale setat i pricat sam sa sobom, a pogledaj na ulici sve pacijenti PTSP ko zna sta je
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
sta je bilo , muka ti , najdraze bi ti bilo da me otjeras , ... Allah te uputio ako si za upute , ... Amin
https://coolice.legis.iowa.gov/Cool-ICE/default.asp?category=billinfo&service=IowaCode&input=709#709.4 evo šta znači seksualno uznemiravanje trećeg stupnja... Gospodinu je namjesteno, zanima ma samo procedura dokazivanja, jer očito da je u ovakvim situacijama nemoguće dokazati bilo šta. Molim vas sve da se suzdržite od komentarisanja samo da biste "ubili" vrijeme.
Lično poznajem uvaženog hafiza. Sve je to namještaljka, znam i čija. Efendija nije bio sam sa njima, tu su bile još dvije osobe, ali to će se kroz istragu i dokazati, ako Bog da. Zaista nema nikakve zamjerke sa islamskog gledišta na obred koji je vršio efendija. Jadni oni koji mu ovo "pakuju", gdje će im duša ako je imaju, a imaće vremena za plakanje kada istina izađe na vidjelo.
E dobre trebe ,nisi valjda kod nje popušio.Efendija imaš li ti oći??
šta očekivati od prosječnog vjerskog vođe osim licemjerje i najgore zlo upakovano u bogobojaznost....
Hajde i ne zabrinjava me toliko Hodza koliko me zabrinjavaju ovi sto lajkaju ovolike perverzne komentare. Hodza je izgleda mala maca kakvih sve manijaka ima ovdje!!!!
Al se svasta buba i lupa ovdje....Innocent until proven guilty, on posto je Musliman u Americkim ocima je odma meta....ima tu malo vise informacija koji dosta vas nezna i onda kako nesto tumacit ili raspravljat kad nemate sve informacije? Njihov POP je neki dan uhapsen radi nekog maltretiranja i sexualnog odnosa sa jednim djetetom, i to je sad po novinama, i da bi se o tome prestalo pricati i da bi svoje sacuvali, BOOM Naleti ovo o Imamu. A kao sto cujem ovo je namjestaljka i nije prvi put da mu ovo probavaju uraditi, ali eto uspjeli su. Da Bog sacuva i da okrene na hajr.
Umjesto da pozove policiju ona šalje sms prijateljici hmmm Dobro je da nije poslala komentar na klix a možda i jeste
Hahahahahahaa ofirno pravo. Izgleda da au ga one njemu zimslo ovdje prije nego on njima! :)))
pa ova svestena lica, hodze, popovi i ostali religijski PR menadzeri vise grijese nego obicni ljudi...
ovom covjeku vec treci put namijestaju toje vec poznato
papak silovo i treba govni zatvorit...e sad kad karinu u bulju dobije onahko nsa merakom debelu nahku od velike crncinje ima da mu suze na oci podju pa nek se onda moli Alahu da ga spasi... P.S. ima srece sto nemoze ostat trudan....mamu mu onu *** u umsta,.....gubar jedan !!!!!!!!
Doticna gospodja je trebala zvati policiju ako je bila u opasnosti a to poslala sms jaranici nesto bas i ne ide....ko zna mozda je koza imala zelju da se pohvali , obicno nase zene kojima naum pada kucna posjeta hodze i nisu bas sve svoje :)
@nekobanovani Sta ima vidoviti ...ti kao iz mojih par recenica izvuces zakljucak da sam ja spreman na silovanje ?! nije tebi lako , cisto za raju koja cita ove komentare STROGO sam PROTIV silovanja i nasilja inace ne samo prema zenama nego inace nasilje mrzim !!!!! Samo kazem da ima zena koje se poigraju sa prijateljicom ...trebala je ona zvati policiju a ne slati sms jaranici ako je bilo to sto se tvrdi, a ako je u istinu to imam uradio treba da dobije naj stroziju kaznu i na ovom i na onom svjetu!
Hodze i popovi najveci lopovi. Cuvajte dobro djecu od njih.
Ako bude pravde veoma lahko će ameri to otkriti, pa ko je kriv kriv je,Nema veće nepravde optužiti nevina čovjeka, a neki se ovdje odmah nasladjuju da bi "balansirali" kačavendu i njemu slične
Klasicna namjestaljka! A Ameri jedva docekali da proslave! Ali hajde sto Ameri nego i ove glupe Bosnje su gori! Jos sud nije ni ustanovio jeli bilo seksualnog nasilja, Ameri nkon saslusanja pustili covjeka kuci a Bosnje ga kao sto vidim vec vjesaju! :))))
muslimani jel boli....