Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znate li da u turskoj pogine na cesti duplo vise ljudi nego u citavoj europi skupa i sad jos ovo.
Joj izgovora, čuj kriva im \"pro-islamistička\" vlada zbog visokog poreza na alkohol... Pa de.bili jedni, ima li u vama imalo ljudskosti, u stanju ste ubiti nekoga, otrovati metilom zbog pi.š.ljivog novca... Pa promijenite djelatnost p.si jedni, ne morate prodavati alkohol ako vam ne ide zarada.
MASHALAH samo11 jos pijte turci da pasji skapavate
trebalo bi zabranit prodaju alkohola osobama mladjim od 150 godina
alo glupane ne radi se ovdje o alkoholu opcenito nego o metil alkoholu bas si glup..dakle alkohol koji ne zadovoljava standarde..ko ti je kriv sto nisi probo pivu..
El hamdulilah
I onda se \"pametnjakovići\" počnu buniti zašto u BBI Centru nema alkohola!? Jedna od najvećih pošasti ovog dobar je alkohol.