Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treca slika je istinita i ovaj djecak je pogino. imo je samo 19 godina...tako bar pise cnn.com
Ja sam u Dallas TX.. i Ike je prosao preko nas ali mi smo daleko na kopnu tako da nas i nije zahvatio tako jako , samo je bila kisa nekoliko sati ali nije bilo olujnog vjetra. Posto imam dosta prijatelja u Houstonu cuo sam se njima citavu noc dok je trajala oluja i kazu da je bilo stravicno. Nema sile bez bozije sile...tek sad vidimo koliko smo mali.
Nije mi jasno kako objaviste ovu trecu sliku, vidi se iz aviona da je namjestena.
nas sigurno nece ccccc, jadni ljudi nadam se da ce sada shvatiti da se protiv prirode ne mogu boriti, vec zivjeti u skladu sa njom.
9 milijardi steta woow a plus sto im banke svaki dan u minusu wooow znaci ko je sljedeci koga ce da napadnu?