Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrni pa da se grijemo na konvektore i grijalice, placamo skuplju struju jer nasa bagra prodaje jeftinije komsijama a kupuje skuplje.
Moze li u KM? KM je jaka ko beton!!!
Moremol kako u novim kineskim respiratorima placati, nisu puno presli ili u malinama...imamo ih puno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo oštro dok i ovo malo srednje klase ne pređe u siromaštvo nemojte stajati, idemo da bude litra ulja 10KM litra, benzina 10KM, vreća brašna 100KM idemo nemojte ni jedni ni drugi popuštati ionako vi ne znate kako živi narod
Morel kako u Hurmama il zlatnim kasikama, evo mi imamo Hurmi, ovi iz Ezdeaa nam stvorili zalihe
Putin je opet napravio šah mat. Zanimljiva igra prijestolja.
Da se nije bahatio i izvršio invaziju na Ukrajinu, ne bi mu se zamrzli računi, nego bi i dalje gomilo lovu od koje i financira ovaj cijeli rat. Rusiji je bilo mjesto u Europi, odnosno na zapadu. Oni su izabrali neki drugi put. Opet. Svak na svoju stranu, poštujem odluku. Ali više nema nazad. Sad neka posluju samo s Kinezom i Indijcem. Sretno im bilo.
Ma nema to nikakvog zdravog ugovora . Za rublje neka ga prodaje Exkimima na sjeveru a Evropa pamet u glavu . Bile su tacne procjene da ce prilikom prvog konflikta Rusija ucjenjivat EU saenergentima . I bas zato treba totalno da se otkaze od Ruskih energenata . Imamo mi dovoljno i novca i znanja a u dragog nam Allaha ima vremena i dana samo nam treba zdravlje da mozemo sve da odradimo kako trba . A Putin sa svojom politickom logikom neka ga sto dalje od nas .
Nemci ne treba da se nerviraju imaju oni svoj plin ciklon b....
Zapad bolje da je bio na paradi pobjede u Moskvi,nego sto to sad gleda u Ukrajini!
Sad neka ga prodava Kinezu za istu cijenu ko što su mu plaćale EU članice. Kinez bi mu se samo nasmijo u facu i prdnuo mu pod nos
Ne mozes sam protiv svijeta haveru
Prodavace oni i za bonove
Pokusavam da operem vasu nepismenost, vi brisete komentar! 🔝
Pa brisi i ovaj! 😂😂
Počni koristiti afrikate pa onda soli pismenu pamet.
Meni ne treba, ja se grijem na domaću struju.
Čovjek pokazao u svakom smislu da je čvršći od njih, dobit ce ono sto trazi
Tako je brko. Trazio je qur.c dobice qarinu.
BBC (pravi BBC ne onaj iz oslobodjenja na srpskom) piše da zapadne zemlje uplate u rusku banku u Luksemburgu u euru i da ta banka onda zamjeni u rubelj i da dalje gas firmama kao gazprom itd... U stvari to je samo Putinov show za vlastito stanovništvo. Normalno bi bilo da zapadne banke kupe rubelj za euro kod ruske centralne banke i onda se plati gas u rubelju. Ali šta je u Rusiji normalno.
Samo da hoće zavrnut, od agresora ne treba nista uzimat
@IkarLecaHurma Prosetaj malo po RS pa saznaj koliko ljudi je prevareno na radu u Rusiji.Ovo ne znaci da ja samo kritikujem Rusiju i branim zapad jer bih licno ja najvise volio kada bi mi svi rodjeni ovdje na Balkanu imali posao i dobar zivot u svojim zemljama a za sta imamo sve predispozicije i uslove.Balkanske zemlje imaju more,imaju prirodna i rudna bogatstva,u sustini vrijedne ljude koji to pokazuju svugdje tamo gdje odu da rade a ovdje nisu apsolutno nicim stimulisani za rad.
Što prije svi otkače Ruse to bolje za sve.Prešaltat će se europa za godinu dvije na druge energetske naćine a Rusi onda mogu urcu sviraju.Davat će oni plin u bescjenje za par godina.
Davacete vi plin za brašno i rižu, samo polahko