Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova prije eksplozije pozira negdje
Svasta, zar bi iko dao teroristu koji moze ugroziti jos zivota. Zna se gdje je mjesto teroristim, ali i svima koji ugrozavaju i ubijaju nevine zrtve.
Ne, nedaj boze, ali nesto sumnjam da ce ga uspjeti spasiti iako isporuce ovu teroristkinju. A ona, ko zna koliko ih jos moze ubiti, ovo je malo bezveze da se ljudski zivoti porede i da je jedan cijenjeniji od drugog. :-(
Ma iskreno ne znam sta da ti kazem, u jednu ruku se i slazem s tobom, ali opet mislim da bi bila veca steta da ovu oslobode. Ali nisam ja tu da odlucujem, ne bi vala ni mogla odluciti tako nesto i suvise je tesko. Meni je svakog normalnog i nevinog covjeka zao.