Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi se odma usrali ....pa ovi su zaprijetili i bosni i hrvatskoji rimu italiji spaniji a ne mogu sacuvat selo
Nek' ste vi meni klix-ovci izbrisali komentar po stoti puta,nikoga nisam vrijeđao,psovao,samo sam rekao istinu,a zato fašista franc i ostala bagra nesmetano pljuju po muslimanima i njihovim vrijednostima,staljin je za vas demokratija !
@1111tayson ,poznat nego šta,možda je i član redakcije !
Detonirajte klix!
nek se kolju suniti medjusobno.asad likuje a vojska mu napreduje.rusi se utvrdjuju.dovlace oruzije i prave jos jednu bazu.obnavljaju trecinu sirije,koju kontrolise asad.iranska vojska i hezbolah su odavno u siriji.dok rusko-iranski-asad savez jaca,isis je u ratu sa svima.oni ne mogu to da izdrze i pitanje je meseca kad ce se raspasti.sta ce se desiti kad isis nestane,dali ce anglosaksonci pristati na vladu sa asadom itd.kako god,rusi ostaju u siriji decenijama.da dodju u srb,imali bi eu na dlanu
Jedna teroristička i zločinačka organizacija prijeti cijelom svijetu, zar nije logično da im se uzvrati istom mjerom ..!!!
Piva i kokice i uzivanje :-)
Bill Cosby:"Svijet bi bio bolje mjesto ako bi oponašali muslimane,oni su namjerno krivo shvaćeni !Svi bismo trebali biti više kao muslimani,oni uče djecu da ne piju,da ne puše,da štite žene,oni naređuju poštovanje prema drugima "-kraj citata,magarad mrziteljska, pročitajte !
Haha sve i da je to istina dolazi od pedofila i silovatelja.
Saudijskog Arabiji?!?!
vehabije na arabijskoj sisi se bore u redovima isila koji pak prijete arabiji aahahhahahahahaha https://www.youtube.com/watch?v=tMUccBVFonk
Pa ,Israel je uvijek bio neprijatelj Saudije !
Najbolji jarani...
@master_forever ,dodiruju se bukvalno na okupiranoj sirijskoj Golanskoj visoravni,a nikad metak nije ispaljen između njih,je li to teorija zavjere ?