Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poster kao da najavljuje nastup Jale brata u Ilijašu
@Plavo: Hvala ti na informaciji. Da i ja Sarajlija čujem od šu.pka iz Nevesinja šta se dešava u mojoj čaršiji.
@Plavo: Hvala ti na informaciji. Da i ja Sarajlija čujem od šu.pka iz Nevesinja šta se dešava u mojoj čaršiji.
Koliko moraš bit glup da prijetiš djeci
Nije u pitanju glupost vec islamisticka zatucanost i mentalna bolest koja se na tome svemu zasniva. U svakom islamskom drustvu vlada potpuna netolerancija prema svemu sto je van jebenog islama. To su drustva potpunih bolesnih imbecila.
Felix, qui potuit rerum cognoscere causas
Hajte vi kupite svoju mrtvu bracu po Siriji, sto ih je Asad razbucao ko beba zvecku, zajedno s Putinom :) Bili ste zanimljiv americko-izraelski projekat, propali projekat
Tako je, treba relativizirati islamski fanatizam i krivicu svaljivati na Ameriku, Izrael i gdje je to moguće i na Britaniju. Koristiti ne znanje ljudi a u relativiziranju nipošto ne treba zaboraviti osvrt na ustaše i četnike da se vlasi zabave sobom, kako ne bi primijetili poziv pristalicama ISIL-a na terorističke akcije u Francuskoj. Nipošto niti u jednoj rečenici ne dovoditi Islam u vezu sa ISIL-om, te treba negirati Islam kao pokretač stvaranja kalifata.
@Oskarovac , mnogo je nelogicnosti u djelovanju ISIL-a. Mnogo je 'nevjernickih' zemalja koje nisu ni na mapi za napade. Malo cudno. S druge strane, jedan je fanatizam. To je bolest bilo gdje da je. Zasto mora biti islamski. Kada se lik u Koloradu naoruza s dvije puske, udje u skolu i pobije svu djecu i nastavnike, zasto to ne nazivamo katolicki fanatizam?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Džahilijjetska Dedžalova vojska... Islam ne poznaje osvetu, nego samo kaznu, a nju može snositi samo lični krivac.
dobar fazon francuskih tajnih službi
Ovi ucili od genocidasa!:)))
Budale nemaju druga posla ništa drugo i neznaju osim rata
ovo ko da im Hollywood radi promociju, to posteri, to poruke, ima li neki trailer?
Hahahahhahahaha vala bas. I soundtrack please :)
@onako_ja Hans Zimmer
kome se ne gadi primitivna ideologija ovih bradatih spodoba.
Ostalo im još oko 2 meseca pre nego im Kurdi i Asad uzmu i ono malo pustinjske teritorije koju drže pa počeli da pene na sve žive. Čak su pokušali da "preuzmu odgovornost" za onog poremećenog majmuna što pucao u crkvi, iako čovek bio belac Hrišćanin.
Ja se stidim ovakvih majmuna koji prijete neduznoj djeci neduznih civila. Dijete je dijete, sta su nekome djeca kriva?
Sve bih ja vas pohvatao i vratio na prinudni rad u Siriju da ocistite rusevine i popravite sve ono sto ste unistili
dobar plakat pravo 😂😂
Znaci francuskoj uputili poruke na arapskom i engleskom. Pa majku im nepismenu, mogli su bar francuski nauciti...
Prema kozoyebima bez milosti, drugo ne zaslužuju, a oni su svakako već prošlost, gotova stvar, bilo i prošlo, nema više ...!!! Još porušiti ovo u Ošvama, Maoči ...
ti nemoj čekati terorirste, odi brate sam se rokni, učini uslugu svojoj porodici !!
@CDE ..... Pajdo, moj savjet ti je da se ti primiriš u toj svojoj jazbini. Siguran budi da čim se završi ovo sranje u Iraqu i Siriji, nastavit će vas ostale tražit. Prema tome, miran budi i možda se i izvučeš . . . Ovo vrijedi i za ovog kretena što se kao Silence Doogood potpisuje ... Kozoyebi, hatma vam je . . . ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)