Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mangupi prijete cijelom svijetu a fantomke na glavi pokazite lice p..ke mamu vam teroristicku
Treći svjetski je ovaj put napakovan muslimanima...
Prvi muslimani, Hvala Allahu, nemaju ništa zajedničko sa današnjim selefijama. Da je i trun selefijskog munafikluka i oholosti, bila kod prvih muslimana, nebi danas muslimani postojali. Pa ko bi slijedio ohole i zvijeri, ko bi slijedio ubice i ko bi normalan poželio da izgleda kako današnje selefije izgledaju !!!!
Patetika?Inace reg.korisnici sa duplim acc.i sa bolesnim misljenjima i opravdanjima eh to je patetika.
CIA naumila da okrene svu mržnju svijeta prema Arapskom svijetu i muslimanima,to je govorio drug Tito prije 40 godina..I vraški im je uspjelo..Zna se ko pokreće čorbom svijet.
Ma meni je ovo sve sumljivo sta pisu novine i sta prikaziva tv. Ja mislim da je to sve zidovska i americka taktika da imaju kao razlog da napadaju arapske zemlje i da se napravi veliki izrael. A uzput amerika krade naftu, gas i sve ostalo sto se ukrasti moze. A arapi su glupi ko tockovi.
hahahahhahhahahhahahhHHh