Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako ti smeta "ta djubrad" onda bojkotuj VW,BMW,itd, prestani se oblačiti po francuskoj modi,mani se tehnologije ovih zemalja i mirna Bosna. Može al malo sutra jel'de? To ti štima?
Fabrika smrti...
Ma kakvi tinejdzeri... Kaze zivot je do 10 godina, poslije zena, djeca i tako te obaveze.
Kad pomislim sta oni uradise od Raqqe i od puno dijelova Sirije.... Podrska Sirijcima i onima koji se bore protiv Daesh-a u svakom pogledu. A kretenima koji podrzavaju mafijasku grupu poput ISIS-a glupi ste da pomislite da ljudi lijepo zive pod njihovom kontrolom i okupacijom. Sirijci su nesretni sto su ima dosli unistiti zivot, administraciju i slobodu. Sve su unistili. Budale koje podrzavaju daesh su nerealne. SHAM koji vi podrzavate je samo propaganda i laz koji su izmislili mafijasi ISIS-a da vam pokupe pare i da vladaju !
Koju*
Skola to je to, pobijaju sirijce i unistavaju sve ostale vjere, oni su svi ljepo zivjeli zajedno :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ah, ta radost djetinjstva i mladosti. Te uspomene. Prve ljubavi, prva klanja taoca... Od kolevke pa do groba - najlepse je djacko doba.
Jao, vidi vas dvojice :-) Evo samo da nesto obavim pa cu se vratiti da sa vama malo procavrljam. Bas ste mi nedostajali.