Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar fakat mislite da bi neka organizacija po ovako hladno prihvatala krivicu za napade. Pa ovo ni u najbolesnijim filmovima nema. Bombaški napad i odjednom IDIL preuzeo odgovornost. Zar nije ljudima očigledno da je IDIL isto sranje kao i al-Qaida koju su postavili u nadi da se okrene mržnja prema muslimanskoj populaciji. Nisam pripadnik ni jedne religije ali ovo je stvarno ofirna stvar.
Osudit na doživotnu i bacit ključ u Temzu.
Hej muslimani sta vam CIA radi....ali i ovaj narod glup ko vjeruje sta sve pise u vjestima....kaze amerika unistilo smo isil njihovu bazu i onda na drugom kraju svijeta idil se osvetio i ubio 3 ljudi. Veoma mocan i strasan neprijatelj taj IDIL....ali mora neko naravno preuzeti odgovornost sto levatite svoj narod svoje ovce...
Kakve veze imaju muslimani sa ovim teroristima i ISILom ? Ja kako znam svaki musliman se ograđuje od toga. Tako da tvoj komentar nema smisla.
Strašno :/
U prevedenom znacenju tvorevina SAD-a preuzela odgovornost za napad u Londonu. Pa dajte vise ISIL prica za malu djecu, odakle im izvor finansija da su ovako uvezani i koordinisani da mogu napadati gdje god hoće u svijetu.
Ovaj napadač nije sa njima bio u kontaktu to svi znaju ali kada je to radio radio je to u njihovo ime... Oni su već davno objavili da posthumno preuzimaju ovakve pojedince u svoje redove... kapito .. ???