Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"objavljeno je na zvaničnoj stranici IDIL-a, koja prati aktivnosti terorističkih grupa". -- Kakva je ovo komedija?
@hazbinatorrrrr Ti si ipak samo malo bolestan. 🙂
Cim je onaj brat predsjednik Filipina poceo kritikovati cioniste, krenuli su napadi. Pa ako to nije dovoljan dokaz da cionisti stoje iza ovih kozojeba, odna ne snam stvarno sta reci. Rekao je fino Duterte da je za Rothschielde na teritoriji Filipina raspisana potjernica i da se daje lova ko nekog od njih ubije. Sedam dana poslije se desio prvi napad IDIL-a. I poslije toga jos jedan pa evo i ovaj sada.
http://yournewswire.com/duterte-rothschilds-philippines/
Amerika i Izrael su stvorili radikalne islamiste i teroriste. Ali Bosnjake to nije briga dokle god njih ne diraju, a pogotovo vole Ameriku jer mrze Ruse. Psihopatologija koju nije tesko razumjeti, ali je tesko s njima takvim bolesnima zivjeti. Zato je Republika Srpska jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
popularan si dok se o tebi prica pozitivno ili negativno nije bitno lova dolazi u oba slucaja jer kad se o tebi ne prica onda si naravno gotov,rekla je Madona i postala milijarderka a to sto je svojim ponasanjem unistila buducnost stotinama hiljada mladih curica to je sve dio procesa
Je*o vam pas mater i vama i preuzimanjima odgovornosti! Vratite rat u svoju avliju
CNN kaze da je bila pljacka.... Gunfire at Manila resort was from lone robber, not terrorists, police chief says http://www.cnn.com/2017/06/01/asia/resorts-world-manila-philippines/index.html
Islam je Fašizam u religijskom ruhu i biti protiv islama danas jest biti antifašist
valja ovim domacim dusebriznicima sto u steku drze francuske zastave sad trazit filipinske po internetu pa da kace po internetu(hoce al malo sutra, licemjeri) , a sto se tice daeša, tu bagru trebaju muslimani da pociste, kao i one židovske sluge na arapskom poluostrvu, saudija, katar, emirati.
kad ce vise sda preuzeti
@JamesWorthyBosnaAsA Kad ćes ti više taj lijek početi piti? 🙂
CIA ne miruje ni za ramazan.
Rodrigo, mani se Rusije