Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas John, sutra 50 drugih i nestade kozojeba ... I ovako im je odziv na "regrutaciju" sve manji jer su sasvim solidno desetkovali količinu budala s ovog planeta ... ! ! !
nema veze i dalje će on preuzimati odgovornost
osvanut ce on za koji dan ,nema sumnje u to
Dohakalo i njemu. Nadam se da je u paklu sa 72 crnca... he he he.
Vijesti za djeciji vrtic!!! Cuj john dzihadist da te Bog sacuva!!!
Danas John, sutra 50 drugih i nestade kozojeba ... I ovako im je odziv na "regrutaciju" sve manji jer su sasvim solidno desetkovali količinu budala s ovog planeta ... ! ! !
Sve isto..da barem kad nastimavaju po medijima malo sta izmijene, ovak se sam isprovaljuju.pametniji smo mi obicni, nego oni sto vladaju svijetom.
eto najzad sad će biti mir u siriji iraku i u ostatku svijeta
Cia i mosad su formirali isil i sav cirkus u tom dijelu svijeta sa ciljem geopoliticke dominacije na tom prostoru. Svi snimci koji se objavljuju su dio dobro smisljene zapadnjacke propagande, kompletan progagandni centar vode zapadnjaci. Svi pijuni koje je kreirao zapad nestaju nakon nekog vremena kao ono ubijeni bin laden, ovaj john jbt, tako ce nestati nakon nekog vremena i sef isila a vjerovatno ce se pojaviti negdje na balkanu u drugoj formi kao npr kulturni atashe visoki ili niski predstav.
@lik5 A zasto bradonje onda u 99 % slucajeva ubijaju muslimane, sto ne ubijaju eto cetnike npr... nego dizu u zrak djecjija obdanista sa muslimanskom djecom majmune bradati
Čovjek nije ni postojao, sada oni koji su napravili imaginarnog Đihada Đona, pomoću ovoga žele da pokažu kako je opravdan napad na Siriju!!Eto Bože oni su ubili nekog teroristu,a ubili su milione nedužnog naroda. Kakav šou, za maloumni narod!!
@drina lajt A jest tebe ta "Drina" sjebala, puši quratz manje šteti zdravlju ...
super. sada cu moci mirno spavati. bas me strasilo prisustvo ovakvog strasnog teoriste. ja zelim mir u svijetu
ebu arnold, đihadi đon, abdallah dolf
...Pozdrav za Gadafija i za Uga Caveza,mi sanjamo o takvima da oslobode nas od kaveza. I za brata Assada,jaceg od svih napada,zivot radja se na istoku a smrt dolazi sa zapada....
Da Bog da bila laž
Ovaj lik nikad nije ni postojao izmsljen od CIE i MOSADA.
@god Free Ajde malo ukljuci svoj mozak velicine klikera kada natekne lik kolje ljude sa maskom a oni znaju ko je aha moze proci u nekom crtanom za djecu a sad idi kazni se sa par preciznih udaraca glavom od wc skoljku.
@god Free Samo ljudska glupost je beskonacna ociti primjer tebe kanalizaciskog glisera..
jbt hoće se lik sjebat' kad skonta da je bio krivo usmjeren... drito u džehenem...