Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha CIAini i MOSADovi preplaćenici koji imaju hrabrosti da svoj sotonizam i sektaštvo šejtanovo nazivaju svetim i čistim imenom MIRA ISLAMA imaju nešto za reći bilo kome na planeti. Sramota što koriste masku islama za teror. JER KO JE IŠTA PROČITAO O ISLAMU ZNA DA PRESTAJEŠ BITI MUSLIMAN ČINOM UBISTVA, A JOŠ PRIJE ČINOM ZLOSTAVLJANJA.
Hvala na objasnjenju. Cijenim.
Blagodarim velikanu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U Bosni su svi nevjernici, niko ne vjeruje da ce nam ikad biti bolje
sve dok svaki Bošnjak ne počne ići redovno u džamiju, i dalje će mu se ovo dešavati što mu se dešava
A vi ste vjernici na baterije majku li vam majmunsku. Sjecete ljudima glave, pljackate i silujete u samoproglasenom "kalifatu" i to je olicenje vjernika. Sreca pa ce sad Rusi malo da isprobavaju nove vojne tehnologije na vama, taman ste im dobro dosli kao poligon.
Nemojte ih ubijati pa nece ici...
Američka obavještajna služa iz prve ruke obavještava šta njihovi podanici imaju za reći svijetu. Zanimljivo :D Uz to se iz teksta da zakljuciti da su Ameri već priznali IS kao drzavu, odnosno državu kodnog imena za maticu :)
SEREM TI SE U TVOJU VIDEO PORUKU MAJMUNE
To je šifra za napad.
Prema navodima SITE-a, jedan od video zapisa objavile su i vlasti u provinciji Al-Janoub a koja se nalazi na jugoistoku IDIL-a... Na jugoistoku IDIL-a. Ovo smo vec poceli priznavati IDIL kao drzavu ili sta?
Osmansko carstvo je bilo 10 000x gora teroristicka organizacija od ovih kozara, pa i dan danas imamo njihove obožavatelje. Mostovi,ulice,bogomolje itd. nose imena terorista, a zbog istih i danas imamo elementarnih problema.
Mozes li to podkrijepiti dokazima jer cisto sumnjam da si zivio u 15 vijeku ili ti ko cuo to pa sad iznosis svoje vidjenje ili da bi ispao duhovit sta li?
Cuj trebaju mi dokazi za to da je osmanska teroristicka organizacija harala balkanom sve do beča?! Sasvim slucajno do istih granica želi ISIL doci? Osmansko carstvo je bilo tadašnji kalifat i vodilo se istom politikom kao i ovi kozohebi. Cak su Turci bili brutalniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Niko normalan nece ostati u zemlji u kojoj se vi pitate bilo sta, a kamo li gdje ste gospodari života i smrti.
Bjeze od vas zbog "prevelike vjere". Sad nemoj u EU zbog manjka vjere. Moraju naci negdje gdje je osrednja vjera?
Ne, nemojte u Evropu. Čekajte nas da vas pobijemo, bokje stradati od (nazovi) vhernika nego živjeti u miru medju nevjernicima. Ja logike i go.ana. Stvarno su glupi :)))) Da nisu u kakvom rodu s korisnikom @drinsky?
Kao i tebe ... pitaj mamu =))) Doduse, ako je prezivjela.
@manki: Zar ne kontas? Pa Franziskusss nije ni Hrvat ni Srbin, on je mjesavina gurbeta i cifuta ... nesto sasvim neobicno.
Citao sam do Americka obavjestajna ...
jedni ce im mozda oduzeti vjeru a drugi sigurno zivot... i za sta covjek da se odluci kad je tu na zemlji da zivi i da umre tek kad mu je vrijeme a ne neki dzelati kada odluce....
Cuj da ne idu u Evropu - pa od vas i bjeze!!
Nevjernici su u zločinačkoj i genocidnoj tvorevini koja se nalazi u Bosni i Hercegovini.
Treba paziti da te nesretne izbjeglice ne bi krenule preko Vlašića u Republiku Hrvatsku. Mogli bi ih zlotvori sačekati na Korićanskim stijenama pa ponoviti svoj zločinački poduhvat iz 1992 godine kojim se ponose.
@milan.p Znaš li ti uopšte definiciju genocida? Vidim da se mnogi koriste izrazom genocid, a sasvim sam siguran da njih 85% kad pitaš 'A šta je to genocid?' ne bi znali da odgovore...
JARANE SLUŠAJ TE ŠTA VAM NADREDŽENI KAŽU NEMOJTE DOLAZIT VAMO NEMERE VAM BIT BOLJE SAMO GORE JARO I MI BJEŽIMO U NJEMAČKU JARO MOJ NE ZNAMO KAKO DŽE ŠTA