Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne skine masku heroj, lako je ubijati civile i nevine
i ne vidi se da li ga je ubio uopste
Al ofirno bas, da ja nekome glavu zelim odrubiti odrabio bih to u tajnosti a ne se ovako snimao ko debil kakav, nekome je u interesu sto je video klip izasao u javnost a islamu i muslimanima najmanje
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
I oni se nazivaju muslimanima, a ubijaju sve ne-muslimansko? To je LJUDSKO SMECE a ne muslimani. Sve treba pobiti !!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam marsovac...tako sam se izjasnio na popisu i tako se predstavljam ljudima..predstavljam marsovce na planeti zemlji...il ti ga u prijevodu ttkaaac...pf pf aaaa ooooo pf luna Erda mooo... :D nije svako ono za sta se predstavlja...licemjerje je najgora osobina..opisuje se i u Kuranu i u hadisu :)
Amerika njima pobije 1000 vojnika,a onda oni ubiju novinara! Pravi su ratnici.
@Taranta Nifak je najgori,odrices li se amera i drugih krstasa sto godinama bombarduju muslimane???Ko bombarduje avionima i sl.?? Ti od pripadnika druge vjere, muslimana, tražiš da se odrekne zločina krstaša , napravljenih u ime kršćanstva? Ti tvoje rezonovanje je ograničeno do bola? To je isto kao kada bi od pripadnika ARBIH, tražio da se odreknu , ograde od zločina koje je počinila VRS u ratu 1992, poput rušenja džamija ili pokolja u Srebrenici, a to je glupost koja nema veze sa zdravom pameću. Imam pravo da se odreknem ovakvih koji sebe predstavljaju vjernicima jer blate moju vjeru, a nifak je to bilo čime pravdati, svak neka osudi zločine počinjene navodno u ime njegove vjere !!!
Znači pripadnik druge vjere, vojne skupine ili naroda kome ti ne pripadaš počinio zločin, a ti, koji pripadaš onome , (vjerskoj skupini/narodu) nad kojim je počinjn zločin , ti koji si žrtva trebaš da se ogradiš i izvineš, žešća glupost. Uzgred, ovi "heroji" čine zločine i nad muslimanima i nemuslimanima, i za svaku su osudu kao i naravno svi zločini krstaša i cionista !!!
Šuplja vlada svijetom.
KOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Nijedna koljacka ideologija nije dobila rat pa nece ni ova. Vidjet cete.
Fakat sam uznemiren jer nema uznemirujućeg sadržaja.
Idete u K* lijepi. Sad ste me uznemirili zato što na snimci nema uznemirujućeg sadržaja.
的確入太陽一個人生, 一個一個入口一個入口一個長大齊聲未必女兒飛行大學四川孑然奴才手指日本屍體大家叉子十五中國又刀口口感又母親聖經護雙碾壓楓樹世上兩岸運來口味媯麗質風雨孤單日本
Šta je Bruce Lee, gujca gaće žvaće ha?
Americka prljava politika,prave sebi mjesto da napadnu opet neku Islamsku Drzavu
Americka prljava politika,prave sebi jesto da neku Islamsku drzavu open napadnu
kolje sa lijevom rukom
ovaj islamista u zivotu nije zaklao ni kokos ...
Ja se kao musliman, kao i velika večina drugih muslimana odričem ovih zločinaca, njihovog lažnog pozivanja na islamski identitet, preko časnih obilježlja, zastava islamskih i slično, koju ovi neovlašteno koriste da bi se lažno predstavili nekim ko se drži islama i onoga što ova uzvišena vjera propovjeda , a lažu, ne drže se i prolijevaju krv nevinih i čine nered/fesat na zemlji... Molim Allaha dž. š da ove zločince zaustavi i porazi... "Onaj ko ubije nevinog čovjeka, kao da je pobio cijelo čovječanstvo!"
@brztrz Zauzeše muslimani, Arapi, Jerusalem, pa ne pobiše, za razliku od kršćana svo stanovništvo, ne srušiše druge bogomolje. Zauzeše, muslimani, Osmanlije, Srbiju, ne srušiše crkve i manastire kao četnici u Bosni i bilo gdje gdje su oni „oslobodili“. Zauzeše i držaše u posljednjem ratu,pretežno muslimani, Bošnjaci i Sarajevo, Tuzlu, Zenicu, oslobodiše cijelu Krajinu i dolinu Neretve, pa ne porušiše za razliku od demokratskih hriščana, bogomolje druge vjere i ne pobiše civile kao u Srebrenici i diljem BiH. Ne napraviše logore i masovne grobnice !!! P.S. A ovi zločinci iz IDIŠA nemaju veze sa ilsamom i muslimanima !!!
@brztrz „Eto recimo jel iko ikada cuo za neku (ili neke) bitke da su balijetine ikada vodile??? NIKAD!!! To je klasicna horda kukavica i neradnika koji vole da se qurce okolo sa oruzjem,...i 'bitke' koji oni vode su u 100% slucajeva da se pohvata nekakva nejac i civili i da se zivotinjski izivljava prema njima,..kao zaplasice protivnika. Tako oni vode sa drugim vjerama rat,..tako i sa sami sobom“ Prije svega primitivac jedan ovi koje ti nazivaš „balijama“, a taj šovinistički izraz bi trebao kao značiti muslimani, nemaju nikakve veze sa islamom ili imaju kao što je krščanin hitler imao sa krščanstvom ili četnici i ustaše sa krščanstvom?A ako govorimo o bitkama koje su muslimani vodili i to časno i pošteno toga je historija prepuna , naprimjer oslobađanje Jerusalema ili osvajanje , islam je bio največa svjetks sila , da te malo podučim, hiljadama godina, od Emevija, Abasija pa do Osmanlija, su držali tada a i danas najbitniji dio svijeta, od Portugala do Indije ili od Afrike do Mađarske, a u sve to vrijeme nisu činili poput naprednih kršćana zločine, pa i danas imaš crkve i manastire tamo gdje su 500 i više godina vladale te „balije“ , a tamo gdje su tvojinapredni hrišćani vladali, nema ni džamije , ni sinagoge ni muslimana ni židova... Malo čitaj i obrazuj se !!!
zanimljiva je i cinjenica da se srbi dice nekim bitkama, ratovima, herojima, i ko zna cime sve ne.. a historijski srbija nikad, ali NIKAD u historiji, nijedan rat nije dobila :-) al zato znaju pricati na sva usta o drugima, posebno o muslimanima koliko su losi ratnici..