Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprezno s njima.ljudska prava i sl.
covjek ne zna kako bi ga kaznio jer kako god njemu svaka kazna dodje kao nagrada. jedino go staviti u reality show svezanog da slusa muziku, da gleda dok se pederi taslace. ..
"član terorističke organizacije IDIL, koji je ilegalnim " Илегалним? Куку, од кад се широм отворене турске границе за ин-аут терориста зову илегалним?
SAD GA ISKASAPITE JARANIMOJI
u guzicu mu je da prostis i lansirati ga nazad
islam je religija mira..nista mi ovde nije jasno
Krenuli nazad za Bosnu :-} . Pogodila ih ona pesma "putuj svud po svetu, ali se vrati zavicaju" :-}
@BalkanBošnjak Srbi kada ubijaju, ubijaju u ratu. A koliko znam u ratu se ne gadjaju svecem. Ko je ono hteo unitarnu Bosnu, cek da se setim...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)