Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix i njihov famozni video player...
Parodija DAIŠ - ISIL . . . https://www.youtube.com/watch?v=wDTbEkep7tA
Guser jedina pravda za tvog Bilala je malj u čelo ( jer metak je preskup ) .....
Jedina propaganda ovdje je očigledna američka propaganda kojom nas ispamećuju kad god krenu u rat protiv nekoga. To je toliko očajna i ljigava propaganda da nakon nekog vremena, čak i ISIŠ počneš simaptizovati i nadaš se da će im se nane nanine.. Nema većih propagatora ISIŠ-a i sl. grupa od debilnih Amerikenjaca.
Evo vidim da su komentatori ljuti na klix koji je u ovom slucaju samo postar koji prenosi losu vijest a malo nas je koji osudjujemo ISIL. Za djecu su lopta, kamioncici, barbike ili knjiga. Ne puska.
opet preko 100 komentara na temi o ISILu...bespotrebno se reklamiraju, najbolje je da ne znamo za njih uopste, ali eto, izgleda moramo znati
Zloupotreba islama kao religije. Nažalost i među
Džihad je Božji put i na njemu osim vjere i molitve nema ništa drugo .... Budale dodadoše kalašnjikove i vidiš gdje završi ??!!!
Ti i jesi jedan od najgorih koji izokreću stvari. Tvoji komentari vode u Iraq i Siriju, samo, što za primjer sam ne odeš i spasiš nas svojih komentara ????
E ovako su ISTO prodavali propagandu 9-11 kada su na vijestima vrtili nonstop kako al-Qaida trenira "spavace". Danas ponavljaju istu laz samo druga organizacija. Nazalost vecina ljudi se ne sjeca propagande na vijestima poslije 9-11 pa misle da je ovo nesto sasvim novo. Istu laz prodaju ponovo. Nego sa bi sa Al-Qaida? Da nisu otisli u penziju???
ako znaju da su u kampovima za obuku djeca zasto onda ameri gadjaju kampove i hvale se pogodcima? muslim united!
Kamp za obuku je kamp za obuku i tamo ne treba da budu djeca. Tko ih dovede, da nisu Ameri ??? Doveo ih rođeni ćaća - babo na vjeronauk !!!
Nije IDIL nego je IS ili ti Islamic State. Sve je ovo normalno i u Americi gdje doomsday preperi uce svoju djecu da pucaju. Nemojte molim vas jednostrane tzv demokratije.
svako svoje uci bolje i ovo nego sa smrdima uostalom gdje suoni sto rekose doc u novi pazar danas ? gde je nebeski narod
A gdje su cede danas u novom pazaru ?strah? Ili su vas policajci sprijecili da je krasti dosli bi ovako samo preko foruma ste jaki
Hm čudno kako najmoćnija teror.org.sa ćelijama u cijelom svijetu nije bacila na Izrael ni jednu petardu.
Pa jesu zapravo, al nije medijski popraceno a i nema koristi osim sto bi se onda izrael izivljavao na palestincima.
Zalosno ali istinito.. Djeca su vojska najjaca
Parodija DAIŠ - ISIL . . . https://www.youtube.com/watch?v=wDTbEkep7tA
a jesi ti zarazen sa kurdima..,nemam nista protiv njih...all imaju i oni svojih musica...Ali dobro znas da je muslimanima jedino potrebno ujedinjenje...kao sto je Sladin poveo rat protiv ...krstasa,,,ujedinio je sve islamske zemlje..zato sam malo vise na strani ujedinjene brace..nekad cilj opravdava sredstva..inace se nikad necemo ujedinit..zaista nemam nista protiv tebe....mozda i ja gresim...
http://youtu.be/AREVLRSL_rQ
Evo video,nemojte se bunit... https://www.youtube.com/watch?v=nlYlNF30bVg
Kažu u ratu prvo ubiju istinu...
Nema od djece nista. Vojnicki gledano.