Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...... "BRAVO" isil! Još samo da ova GAMAD, popali sve one koji su i napravili ove BANDITE!!!
Kako Amerika syeba kolijevku kulture i civilizacije....od Irana do Sirije, za nepovjerovati. Samo ko nikad nije putovao i citao o Bliskom Istoku moze reci da je to divljina. Strasno, kakvo silovanje i teror im donese americka inteligencija. Te islamske zemlje jesu drugacije od zapada ali sto je drugacije losije??? Ko kaze, Amerika??? Unakazili su cijeli svijet.
ateist#2, kako sto sam i napisla, samo ko nije putovao i citao o Bliskom Istoku prica te price za malu djecu. ISIL je americko novorodjence, o njima nismo ni raspravljali.
Putovala svuda i zivila na tom zapadu 13 godina, nista protiv zapada, naravno. Jos uvijek sam vezana za tu zapadnu zemlu. Bliski istok je mnogo vise od dnevne politike o kojoj ti pises. Ne razumijemo se, ocito. Sto se manje zna to tvrdji stav.
tamo se nezna čiji je u čijoj
Samo mi kurda žao.....ostali marš.
Sinko,pa samo izmedju Rusije i Turske je bilo 14 ratova,od cega su Turci samo dva dobili.Dan danas se plase Ruja k'o djavo krsta.I kakva crna turska civilizacija,pri ulasku u 20. vijek bili su najzaostalija nacija,nacija ciji je najveci izum baklava...
Turska je sljedeći kalifat.
Ostace bliski istok prazan odose svi za Evropu..bice novog holokausta matere mi..
islamisti idu u kršćanske zemlje da ih kršćani prime, a kršćane bacaju s brodova i kolju po kalifatima.
Kud cemo mi iz bejha bjezat hljeb te yebo..svabe ne daju, Tursku ce osvojiti prije bejha mozemo za Honduras..
Liberland ! :)
Bjezte Turci kod srba to su vam braca samo se stide dnk dokaza..
Bice inzeresantno vidjeti kada ISIL konacno dodje do granice s Tursko. Da li ce nastaviti napredovanje? Cini se da nece. Jedina svrha "objave" rata ISIL-u od strane Turske je sto je Turska uz neke ustupke USA-u dobila dozvolu da ptpocne krvavi pir nad Kurdima.
Bice inzeresantno vidjeti kada ISIL konacno dodje do granice s Tursko. Da li ce nastaviti napredovanje? Cini se da nece. Jedina svrha "objave" rata ISIL-u od strane Turske je sto je Turska uz neke ustupke USA-u dobila dozvolu da ptpocne krvavi pir nad Kurdima.
U Islamskoj Drzavi sve te moze kostati zivota. Odes kod frizera i kazes "De mi Allahati malo oko glave skrati" a na to ti frizer odgovori, "Sacekaj, hocemo li do kosti ili skroz otkinemo?".
Sad ce malo da tamane kurde po turskoj. Pa ce onda turska da im da takvu prangiju i naravnk usput jos malo kurda potamani naravno
Evropa pokazuje licemjerje...Prema UN deklaraciji..svaka izbjeglica se pusta na granicama...status izbjeglice mu to garantira.. a sad ih nazivaju imigrantima..da bi se izbjeglo to.. Gdje su ta ljudska prava..gdje je ljudskost?
Pa evo, ako si takva ljudina, primi ih ti. Lako je tuđim qurcem gloginje mlatit.
Ljudi gotovi smo ! Bio sam uvjeren da ce ih koalicija razbit al nista,ovi samo jaci ! Kad pukne u bosni gotovi smo ! Poklat ce nas muslimani
Sram te bilo ! To izgleda podrzavas ove muslimane ????????? Treba te uhvatiti i predati Sipi ! Teroristo !