Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah koje pi cke...isto kao i ovi ovdje sto ih podrzavaju a kriju se
Al'jazeera na aparatima,sto bi Adnan Rondic reko'"borci skupine isil",nikako preko usta da prevale 'teroristi isil-a"
erdoganova skola
Sirijske demokratske snage, kurdski i arapski borci..kako samo lijepa i poeticna imena, onako nekako bas teroristicka..i budala vidi da ce kad odu jedni ove strasne spasonosne ''koalicione snage'' baciti kosku i zavaditi sve ove ''oslobodilacke gerilske frakcije'' s ciljem stvaranja nove prijetnje..zar nije zanimljivo kako uvijek, ali bas uvijek, pred svake predsjednicke izbore u americi na bliskom istoku izrodi neka nova prijetnja covjecanstvu..
Ovako su četalji erojski ratovali ..
Koje su to pichketine.
Kaze vam Robi,nemerem vjerovat sta ste sve u stanju popusit ,ne? Ovo su ljudi koji podrzavaju te borce i ovo je samo njihov zajednicki konvoj snimljen negdje,cuj propagande bjezali pod stitom ljudi,moras bit bas levat i po da se uhvatis za vako nesto
Kakva glupost hahahahaha
Za nase srpske nazovi komsije odnosno djikane nista cudno, ovo su njihove taktike iz devedesetih...
Apsolutni sam protivnik IDIL-a ali ove gluposti su uvreda za inteligenciju.
ovako je bilo prosli put https://youtu.be/yc_T75APRz8
a ovdje je lik od polovine klipa inteligencija za sebe,hahahaha
ovo naser snimo iz helikoptera...
IDIL na aparatima.Tekbiiiir Allahu ekber !
kakve veze ima tekbir allah ekber sa ovim? koliko je samo glupo kada djikani kao ti spominju Allaha u glupim situacijama isto ko neki dan gledam,čovjeku izgorila kuca i valjda on osto živ i svi se deru allah ekber pa Bog te.....
@bosnian1946 Glupane ti nisi čuo za sarkazam!Pravi si kurčeviti bošnjo.Koji si ti kurčić da nešto pametuješ ovdje na klixu svaki dan ?
G-ovna....jadan narod....
ko osmislja ove scenarije.. filmski bas..
vehabije