Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne kontate da je ovo sve lijepo i slatko orkestrirano od strane velikih svjetskih sila behind the curtain sto bi se reklo, logicno ako je Amerika prva napala 'hemijskim oruzjem' da ce nedugo nakon toga i IDIL imati isto, pa samo provjerite ostale vijesti i clanke... Nije tesko spojiti 2+2 kad vidis da kad god je Amerika imala neko naprednije ili jace naoruzanje da su IDIL-ovci nakon 24h posjedovali isto .... Pa brate.
...hajde ba..daleko je Bosna od Mosula...
ma nije moguce, asad stoji iza napada 100% isprani mozgovi
jel ovo greska? kakav idil? sta je to? mislite amerikanci?! e sad cemo opet asadu j..at mamu. a zasto? 'nako, ceif nam. ma j..o lud zbunjenog!
Sada ce Ameri raspaliti po njima sa 100 tomahawka u 50 minuta..
i od tih 100 ,20 pogodi cilj uz minimalnu stetu kao i u siriji
zavadi pa vladaj. zali Boze jadnog naroda
Ti ljudi su neskolovana gamad i kriminalci.
odakle im hemijsko?
@SvetiJuraj nisam bila na času kada se govorilo o pravljenju hemijskog oružja
@SvetiJuraj otkud ti znaš koje je hemijsko oružje ovdje korišteno?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)