Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi u tenama... Svaka sličnost sa događajima u BIH je slučajna... :DDDD
@Prd0nja Pa čekaj, zar to nije bila dobro opremljena JNA, 4. sila po vama u Evropi sa kojojm ste "uspješno" ratovali a ne Četnici u patikama i bez uniformi?
@Prd0nja To je zato što vi dobro znate protiv koga ste ratovali, protiv svojih komsija a ne JNA jer nemate istoriju koja bi vrijedila nesto pa izmisljate. Tacno tako, niko nije imao uniforme od Srba, pogledaj početak rata. Niko se nije nadao da ćete napasti ali su bili budale jer se zna kakvi ste linjavci i uvijek s leđa nož zabadali. Na kraju vam se obilo o glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nije bilo portala, ali mogu da zamislim isto ovako takmičenje u komentarima o nama od 1992.-1995.
Risto Đogo najjaci bio.Imao je cak i svoj performans uzivo na programu.