Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael na aparatima. Kakvu li će sad smutnju da izazovu kad ovi njihovi pijuni izgube. ISIL je jedina vojska bliskog istoka koja nikad nije napala Izrael niti je prijetila Izraelu. - dovoljno o njima govori Ubijali samo muslimane zato jer nisu dovoljno "dobri" muslimani. Ko da oni određuju ko je ispravan a ko nije.
@tequillajack nije ovo prvi put u historiji da ljudi ratuju za tudje interese... moj tvoj nasi vasi ..a nisi ni ti daleko od te dubioze
@tequillajack koliko ´´toliko´´ ?? iz BIH otislo 150 a iz njemackoga jednog grada otislo je vise!! pa nisu oni u ime BIH otisli bakir dovodi turke i arape da oni sole pamet eto koje i nveo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast za Iracku vojsku.Samo su trebali udruzenim snagama potpuno okruziti u cijeloj regiji tu otpad i potamaniti ko stakore
vise decenijsko ugnjetavanje od "vladara" asada i sadama je doslo do sukoba i stvaranja isila. da su ti "vladari" bili ravnopravni prema svima danasnje stanje na podrucju se nikada ne bi desilo a zlotvor od isila nikada ne bih postojao.
Ovo ja kao: "Jeste li čuli nove vijesti sa ratišta? Bugari su ušli u Sofiju."
Oslobodili smo i mi Željavu .
jedan politicki.. pitao siptar srbina iz mitrovice koliko kosta kuca i jel za prodat? kaze srbin jeste na prodaju je i kosta koliko stan u nišu oko kilogram zlata.. bakljava se trgnu, iza pojasa prednjeg trehnu dvije kile i veli evo nosi.. veli srbin a zasto dvije kad mi za stan treba jedna kila, a jadjo da kupis stan u ljubljani da te nemoram dvaput selit!:))
na ovom klixu sve sami četnici i ustaše. sad ces vidjeti kad opale dislike na ovaj komentar. srbe na vrbe.
čekaj nisul ti tamo ratovi okončani već jednom
bosnje na aparatima
Slaba podrska ovdasnjeg umeta!
Obećao Bakir 100 000 radnih mjesta, a Srbija će vam ih obezbjediti kroz 300 milijardi odštete.
minimum 300..cekamo samo da posalju ziro racun
Burazeri iz entiteta manjeg ja imam posao, platu, idem na godisnji regularno. Sta je s vama? Moze li se od srbstva zivjeti burazeri iz entiteta manjeg?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)