Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali ćemo ga imati u MOJA TV Paketu?
Ima sličnosti i razliga sa FOX-TV. Slično je što na obje televizije prikauju GAY-eve. Razlika je što na IS-TV Gay-eve bacaju sa zgrada!
A Bilal Bosnic ce voditi dnevnik u pola osam .
a DODIK će vodit 3 dnevnik
hajde, imaju radio stanicu, ali odakle im satelitski prenos?????ko im daje satelitske kanale, ko im placa sve to??? neke velike zvjerke stoje iza tih manijaka???
iptv, hanuma, iptv ...
Cak i kozojebci imaju svoj kanal,a Hrvati u BIH nemaju :-P
Novi show samo na IDIL TVu Bombaš samoubica možeš biti tii ahahahaha Evo ideje uredniku programa na IDIL TVu za veliki projekat ...prijaviti će se puno kandidata bez sumnje, dovedete prikladne goste , i eto recept za uspjeh .. možete oboriti sve rekorde gledanosti u kalifatu :)
hahaha da ,a publika vrišti i svršava od sreće dejana show je mala maca , to bi bilo u rangu Larry Kinga :)
koliko uzimaju para po minuti reklame
Foto by Fedja KRVAVac, IDIL
IDIL TV woow napredujete, impresioniran sam ;) danas TV program , sutra možda košarkaška liga pa da možete prenosit Kobani Supersonics ahahahaha
tesko,ali ne i nemoguce :) kakav bi to tim bio ahahaha ;)
levati pravi ... želim im brz nestanak sa scene :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pošaljemo im zlaju i bakira i za dva mjeseca neče imati za kifle a ne za TV kanal.
Vidim da se to dobro financira : oruzije, tv kanal, internet propaganda, ratuje se, ima se.. Nisu to mogli uciniti neki beduini sa kamilama kao sto prikazuju svijetski mediji...Oruzije dolaze ili iz Rusije ili iz SAD, znaci to se financira. Sve je pametno organizirano i upakovano da cijeli svijet u to vjeruje : od zapada pa do muslimana koji zele u to vjerovati. Oprez, nesto se stalno krije iznad takve operacije.
@ELEONORA, opet lupas, izvini na otovrenosti ... :-( muslimani se finansiraju tako sto sami prodaju SVOJU naftu a podrzava ih i vecina muslimamana sirom svijeta !
Dobra ideja trebalo bi i majorizirani da pokrenu svoj internet kanal - samo taj će i dobiti x 3
opa, evo i prilike da se postane stalni dopisnik iz Dar al-Harba ! biografija, molba, dvije slike, valjda je procedura ista kao kod cafira ?!
Ali slika sa nikabom obavezno ! Tako da se moze bas svako prijaviti !
nemoj mi reci da ces se i ti prijaviti ?! sa tvojim takvim pogledima na svijet, sumnjam da bi prosla i kao komentator na umjetnickom klizanju a kamoli nesto vise ....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pa vec postoji tv kanal, malo kasnite, ali oni preko kanala zovu evropljane u sham ( siriju).
Lostframe ali kad se vracaju nema im spasa, odmah zatvor
I pri kraju svakog emitovanja vijesti umjesto vremenske prognoze; "live udrubljivanje glava".
pa da upadne neki takozvani krščanin terorist u redakciju i sve ih pobije
Hoćel biti pornjave..:D
Green private head catcher...