Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uskoro cemo saznati koga su masoni izabrali i cija ce zemlja platit cjenu za ovaj nastimani napad
dok nije koji dezurni nezaposleni iskompleksirani lektor se javio da ispravim gresku: *cijenu
Samo Krofnice, biti će i onih koji će se braniti od njihovog napada. Jer nije ničija do zore bila, pa tako neče biti ni njihova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sljedeca vijest da je terorista NAVODNO musliman, Vehabija., porijeklom iz Afganistana ili Pakistana, mozda Irana, ili pak Iraka.. I onda ce opet u ocima drugih muslimani biti najgori.. Sve po nama..
Ljepo ti napakova Muslimanima.
Ameri s*ru po obicaju, vau explodirala bomba...zamisli. Siju ih svugdje a kod njih kad se desi smak svijeta, mars tamo.
Pa molim vas lijepo kako je bomba mogla puci u onoj kesi i ostetiti ogradu i sve ostalo,a ne ostetit kantu,koja joj je bila pola metra pored.Covjek je bjezao da bi spasio svoj zivot, a ne cek'o da umre ondje.
Boston je blizu kanadske granice,vjerovatno je i dosao iz Toronta i sl.čeka se da ufati maglu i onda će imati priznanje neke od đihad mazgovina.
ovi iz uprave alkaide ,čekaju da taj amater zbriše pa da onda priznaju da su oni.
Da je neki amerikanac,on mi srušio cijelu zgradu .Pogledajte sastav "pretis lonac"+plastični exploziv + ekseri ma to samo talib moze "skontat".
Ma talib 100% ,u "pretis loncu " se kuha halal grah.
sad znaju ameri kakav je to osjecaj...a bili su brzi u odluci da napadaju druge zemlje i gradove...tragedija ali sta ces po svijetu je puno losija situacija nego ovo sto se dogodilo u Bostonu
imam ja dojavu
http://goo.gl/yBR0q Evo momka na koga misle da je 'terorista'..
Kolko' god bili (ne)objektivni, cinjenica je da su vecina terorista muslimani, ali to nije zbog Islama kao vjere ,nego zbog neobrazovanog naroda koji zivi po tim zabitima
Joj, kad vidim ove nepismenjake koji su naĆuli nešto o masonima preko vjeroučitelja, wikipedije i youtubea pa palamude, dođe mi da prestanem biti mason(ka)...
kvota 1.25 da je bio musliman
A....zafalilo im nafte...Sad ce ispad da je venecuelanac... da se dograbe i te nafte...
Šta ste se uz*ebali s ovim!
SIPTARI SMRDE KO PASJA PISHAKA I MACHJE GHOVNO ZAJEDNO