Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to teroristicki napad to je pucnjavina, i klix na strani Zapada
@pisofsit12 nije on njih htio prepasti. U pravu si.
No sikiriki. Uskoro će ISIL objaviti da je dotični prešao na islam prije mjesec dana i stavio se na raspolaganje da bude mučenik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vidi ti hrscanskog teroriste jest poludio..
12 km od crkve upucan ,ne zna se je li ga komšija upuco ???? daj ba, marere ti. ili je velik komšiluk,ili je komšija superman
Hmmmm ja govana.sve su kazali samo nisu kazali da je terorista.koja nepravda ojjjjjj
Kupiš pušku kao kutiju žvaka,a ako pokušavate da unesete kinder jaje u sad,kazna je 900$ i pisana saglasnost za uništenje istog.Kakva zemlja a?
Kupiš pušku kao kutiju žvaka,a ako pokušavate da unesete kinder jaje u sad,kazna je 900$ i pisana saglasnost za uništenje istog.Kakva zemlja a?
TERORIZIRATI:
DEFINICIJA 1. ispunjavati velikim strahom; zastrašivati 2. kontrolirati ili dominirati nasiljem ili zastrašivanjem
Not a muslim, not a terrorist.
Znači, nije terorizam...
monstrum
Ne daj Boze da je imao Muslimansko ime
jedna poremećena i neuračinljiva osoba Trump
srbin
kod njih je kupit automatsku pusku kao kod nas kutiju cigara, nit te ko pita za godine nit koji djavo a izbora kao u apoteci..
Sta kaze Trump, jeli sada i ovaj "animal" kao i onaj od neki dana u NYC??
TERORISTE su STVORILI SAMI... Nekada je u nas bila emisija TRAZILI STE- GLEDAJTE. Cuj, UMNI BOLESNIK.