Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi gori od bh pravosudja
Pa i jedni i drugi genocidaši
Policajac koji je uhapsio Anu Frank je radio u skladu sa zakonom, dok su oni koji su je krili bili kriminalci u očima zakona. Sad svako nek se zapita na moralnost odluke da se uhapsi Ana Frank. Ako je nešto u skladu sa zakonom ne znači da je ispravno
kao kada hapse ljude sto puse travu, nigdje veze
Razumjela bih da je to uradio da spasi svoju djecu, vjerujem da bi svako od nas da se ne daj Boze nadje u takvoj situaciji izabrao svoju djecu prije svega ostalog, ali ovdje su navedeni samo on i supruga. Ne znam kako su mogli nastaviti zivot nakon takve strasne odluke koju su donijeli.
Znaci bio njihov udbas
Srbin, Radivoje
E da nam niste rekli,mi bi se shebali skroz.Ako nemate ništa pametno objaviti,onda pišite o Baketu,Komšiću,Čoviću,Dodiku, Milanoviću,Vučiću,Šmitu,Bajdenu, Putinu... Kakva Ana Frank,kakve gluposti!?
Treba mu doživotnu dat' et!
Jbt tek sad? I mi očekujemo da ce se afera oko respiratora brzo rjesiti...
cime se budale zanimaju nemogu da vjerujem im 80 godina na kraju krajeva znaci i sami sebe izdavali
E, zaista brzo!!?!?!
Jevrej Arnold ? WTF ?
malo ste zakasnili
Dok ga nađu pretvoriti će se u prah
Pa šta ćete sad uhapsit ga?
hej pa tada je zakon bio isti za sve kao i danas lol
Upravo danas sam koristio aplikaciju za Oculus Quest 2 pod nazivom Anne Frank House...nevjerovatno iskustvo...Pokoj duši tada mladoj djevojci i njenih 6 sustanara koju su izgubili živote samo 2 mjeseca prije oslobođenja auschwitz-a
eto to ce ih spasiti