Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli film ne postoji. Postoji samo trailer koji smo svi ve\' vidjeli, i taj trailer sa Youtube se ponavlja tri puta u tom \"filmu\" sa ovog datog torrenta [to je ampak stavio link. Ništa novo.
sorry decki, mama nije htjela da me pobaci....... pa sad sjedim u redakciji kliktorisa i dr.kam u fotelji po \"klavijaturi\" racunara....
lijepi pozdrav i tebi i evo ti jedan lijep islamski link: http://el-asr.com/tekst/akida/opis-stanovnika-d%C5%BEehennema
Sorry na kasnom odgovoru ali povremeno ulazim na portal. Mislim da ti ne trebam definirati termin kojim sa te nazvao,u 21.stoljecu svatko tko koristi internet moze lako saznati sta mu tko govori. Sto se tice \"cinjenica\" kako ih nazivas,nisam vidio da si naveo suru ili ajet i stavio ga u kontekst na ispravan nacin nego si samo spomenuo vatru,koze itd,i da,to je izvlacenje iz konteksta. Btw,ja nisam mu sliman ali bez obzira,bez konkretnog citata iz bilo cije svete knjige ne mozemo znati o cemu pricamo. No niti ne trebamo jer sam ti rekao u prethodnom komentaru,ne zelim se upustati u \"online \" raspravu,takve obicno traju predugo a ja stvarno nemam vremena. Lijepo smo razmijenili misljenja i to je to. Pozz
sta znaci to \"ignorant\" ? postujem te kao sagovornika ali ako imam suprotno misljenje od tvog, onda sam \"ignorant\" ?! a da se mi ipak prihvatimo cinjenica, bez tog \"ignoranta\" jer ignorant ne znaci bas nista ?! sto se tice \"izvlacenja iz konteksta\", citirao sam Kurran kada sam govorio o paljenju koza i gorenju. STA JE TU IZVUCENO IZ KONTEKSTA ?
ampak Necu stobom ili bilo kojim drugim ignorantom uci u diskusiju jer ignoranti ne postuju druge prilikom takvih diskusija,ali samo cu reci da (kao i svaki ignorant) izvlacis stvari iz konteksta,a to nije odlika intelektualca,nego kvazi-intelektualca. Sve sto cu ti reci da ti kao vjernik,zelim samo dobro. Imas slobodnu volju koju ti je Bog dao,koristi je mudro,slobodnom voljom ces se sam osuditi,nece te Bog baciti u vatru ili prijetiti,sam zelis tamo otici.
@Tolerance da li taj \"Onaj koji je samo Dobro\" , na hiljadu mijesta prijeti vatrom, paljenjem koza, postavljanjem novih koza (ljudima) i opet paljenje koza, i tako citavu vjecnost ?! e, mnogo ti je taj Dobrica ... a i oni koji vjeruju u takve gluposti i djetinjarije...
@ampak Ne opravdavam ampaka ali si ti 10 puta gori od njega,jer imenom Bozjim drugom zazivas nesrecu i zlo,imenom Onoga koji je samo Dobro.
@@ampak upravo zbog takvih kao ti Zapad gleda na islam kao na jednu primitvnu, divlju, agresivnu i opasnu ideologiju ! znam da di to ne mozes shvatiti ali valjda ima i muslimana koji mogu ... sto se jezika tice, to smece sa \"kahva\", \"lahko\" i slicno koriste iskljucivo bosnjaci pa je jezik bosnjacki, bar to bi ti trebalo biti jasno ...
Koji si ti zlikovac. Prvo navodis \"bosnjacki jezik\" umjesto bosanski, samo da bi provocirao a onda ces kao ti nesto da snimis na istu temu. Zelim ti da ti Bog da da se o svom jadu zabavis pa da snimas sahrane svojih najmilijih, brata, sestre-ako ih imas- nesretno stradale svoje tek rodjene djece...To ti zelim idiote fasisticki!!
za sve one koji ne znaju sta znaci rijec \"torrent\", pojasnjenje: 1. prvo morate instalirati tzv \"torrent client\" sa stranice www.utorrent.com/ 2. odite na stranicu na kojoj je link za film, koju samu prethodnim postovima naveo 3. na stranici kliknite \"GET THIS TORRENT\" 4. ostatak cete valjda sami skontati ...- 5. uzivajte u novim spoznajama, kako Zapad vidi islam ! 6. film je, u sustini, i tehnicki i idejno hmmm, vrlo slabo uradjen ... :-((( 7. nema druge nego da se ja prihvatim kamere i da napravim film sa istom tematikom ali da to odradim posao stvarno kako valja !
@loki a, upalis :D ?!
film postoji i upravo sam ga skinuo. Ampak, veliko hvala :-))))
sorry papak, ipak ima. link radi i film postoji.
@loki e, hebbem te mutava :D ... znas li ti uopste sta je torrent ?!