Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ciko U pravu si, ali tu nije problem u komunizmu vec u ljudima, previse smo primitivni i sebicni da bi komunizam mogao funkcionisati. Malo se raspitaj sta je ustvari komunizam, pa se zapitaj ko bi mogao biti pravi komunista i u cemu je problem. Isto tako, bivsi sistem nije bio komunizam vec socijalizam - pokusaj prelaznog oblika, a bilo je puno bolje nego sad, sto bi rekao Ueberciko - \"A ovo sto danas imamo nije dobro ni za politiku...\" Zivoi drug Tito! Smrt fasizmu - sloboda narodu!
@ciko A ovo sto danas imamo nije dobro ni za politiku. samo za kanalizaciju. A Frattini je fasista, pa ovakva izjava ne cudi.
Komunizam je samo dobar za politiku, a narod ne moze zivjeti samo od politike! Tj. pisi propalo!