Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je americka demokratija, napravis sistem glasanja, 10 bilo protiv, jedno 30 za i ne znam kolko uzdrzanih. Posto amerikanci se ne slazu sa svim tim, odose oni skroz, nece ni finansirati UNESCO. Ovaj potez Kanade je samo lizanje americke gu.ze. Tako i jest, demokratija je dok meni odgovarate, kad mi ne odgovarate ja odoh.
kad nakon 60-70 tak godina sve sabereš i oduzmeš Hitler je bio strašno napredan i pametan čovjek... njegovi zločini nisu ništa manji od zločina amerikenjaca koji su lutka na koncu cionistima... Hitler je očigledno znao odakle dolazi najveće zlo?!
bravo Kanada bravo SAD i bravo svi oni koji postupe na ovaj način
nebi me iznenadilo da za par godina ista stvar bude sa BiH. priznat cegenocidnu rs a mi ........ pa isti scenario :bliski isok - balkan Nepravda !!!!!!!!!!!!!!!
nek\'ti vidiš,je.b.e.m te u glavu!
Koji odvratni komentari... Vi ste svi LUDI kao onaj Mevlid Jasarevic... Ne vidite dalje od svog nosa.. J..bla vas Palestina vise....
bosancero@nije trofazni nego dvofazni skutor ... trofazni nemaju problem spominjanja 24% oni su zauzeli trenutno(ge..nocidnuu tvorevinu rs..) i uzivaju u toj okupaciji samo dvofazni nisu zasigurno na koliko teritorije oni mogu racunati..pa da ti kazemo skuco...od ovih 51% tamo gdje mozes svoju saharu uz pratnju tompsona javno postaviti i oglasiti to je tvoje.tj vase...sto ti ga dodje od hita preko brda do prozora pa tamo zapadno preko onog kamenjara koji nikome nije interesantan!!!ako si zamislio srednju bosnu ili stolac ili one tri opstine u Mostaru koje se protezu za neupucene na 65% teotorije ..tamo pokusaj..pa sacekaj da vidis rezultat pa ces viditi da nije 24% nego 40% !!!STOLAC VAM JE POKAZO NEKE GODINE ULTRASIMA..CIJE TO GRAD!!!
Hej K, sa malo riječi svesi rekao! I meni isto!
@ H STA JE \"SRBINE genocidasu\", ZNAMO dobro da su srbi bili hi*tlerova desna ruka i srbija prva drzava u Evropi gdje su srbi PO*U*BIJALI SVE JEVREJE. Sikter.!!!
Cionisti nisu jevreji ko sto i srbi nisu hriscani.isto im je porijeklo u rusiji, rus je i osnovao cionizam , prezime mu je \"hertzl.\" Srbi su cionisti, istu teoriju o nebeskom narodu i nemaju nista s vjerom i naciom.kolonizatori i genocidasi.:D
Zivio HITLER
Bravo UNESCO
Cionisti nisu jevreji ko sto i srbi nisu hriscani.isto im je porijeklo u rusiji, rus je i osnovao cionizam , prezime mu je \"hertzl.\" Srbi su cionisti, istu teoriju o nebeskom narodu nemaju nista s vjerom i naciom.kolonizatori i genocidasi.
Naravno da ce HDZ-ovce na celu sa \"srbinom draganom covicem\" podrzavati srbe i cioniste..ISTA AMBALAZA ruskih emigranata, nebeski narod koji nema nista ni sa HRVATIMA NI SA HRISCANSTVOM.! Porusit ce covic sve katolicke bogomolje, no sikiriki.
Živjeo vječni Izrael !
Ne brini lafe idemo mi i na istok, na trening. Kontamo da prosirimo tih 24%, na jedno 124%.
Trebala bi i BiH prekinut. Podrška Izraelu.