Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOS MALO I BICE NEPOZELJNA OSOBA KOD SRBA
Lakse im je da naprave spisak pozeljnih u Kijevu :-) Dobrodosli su: John McCain Dick Cheney Donald Rumsfeld Rush Limbaugh Zbigniew Brzezinski Paul Wolfowitz gospoda iz kompanije Lockheed Martin koji ih nesebicno naoruzavaju, gospoda iz kompanije Blackwater koji ih treniraju sav NATO olos i naravno svi posteni Evropljani nacistickog opredjeljenja.
Soros je tamo svoj na svome :-)
Neki ljudi bez ikakve potrebe naprave sranje od svog života. To je uradio ovaj lik. Mogao je u ratu ostati uzdržan kao i mnogi drugi i kasnije nastaviti raditi sa svima, a on je odabrao da bude svinja. Pa neka mu bude.
tako je to kad fasisti vladaju
A gdje je uopšte poželjan??
na Palama, na Romaniji, u Nevesinju, u nekim selima oko Trebinja, u Foci i u Kalinovniku
Ovog lika više ni u Banja Luci ne vole, i tamo je persona non grata .....
Pravo da kazem i kod mene kuci je nepozeljan. Cetnik bio cetnik ostao izdao svoju Bosnu i Sarajlije.
Hercegovac 92. ti svoju guzicu i nepereš zato smrdiš
Meni ne smeta sto je on promijenio vjeru jer vjera se moze promijeniti ako covjek shvati da je druga vjera bolja. Ali mi nije jasno da tako pametan covjek koji je dostigao svjetsku slavu moze saradjivati sa nepismenim kriminalcima i seljacinama i diviti im se, e to mi nije jasno.
U njega je mati znala da se on drogira
Ode Ukrajina u totalisticki rezim, bice im gore nego u Rusiji za vrijeme Staljina.
HA HA HA HA AH HA HA HA ... OVI UKRAJINICI NA KANABISU SVEGA MI!!!!!!!!!
pa vidi rugobe dede mi
Idiot koji nije poželjan nigdje, osim u republici šumskoj.
Kusta mogao bi sad poturiti guzicu Putinu kao sto si nekad Milosevicu pa da kod njega snimas filmove. Moz mislit koliko bi filmova tamo napravio s novcem od Ruske nafte i tajkun kapitala. Jos bi ti Putin nakraju dao neki i orden ako ubodes neku nagradu na nekom od ovih bjelosvjetskih filmskih "festivala"....
A ko da je neđe poželjan, vaki!