Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li netko javio UNHCR-u?
uvijek ima gore. SAD SA ZADOVOLJSTVOM MOGU RECI HVALA TI BOZE STO SAM SE RODIO U BOSNI I HERCEGOVINI.
Uskoro cemo i mi u Zenici poceti sa 100-godisnjim radom za naseg gazdu, gazdu Zenice Lakshmi Mittala, a za uzvrat cemo 1 dan u mjesecu imati malo cisci zrak, mislim ako odemo na Smetove. Najveci svjetski ganci je gazda Zenice : (( Sto je u ratu bar ne srusismo, da ne robujemo ganciju.
oni vraćaju nekim gazdama, a mi nekim bankama, sistem potpuno isti. robovi mi, robovi oni
ko ih je..,da imaju malo pameti samo bi odsetali iz ovog mjesta. isto ko i u nas.svako jadi ne valja vlada,ne valja poso,itd......povraca mi se od ovog.uvjek je netko drugi kriv,a oni su nevini,napravili troje djece a nemaju para ni za sebe.ponavljam,ko ih je..
ovi bre mnogo lice na srbi, vako´preplanuli
Hahhaha,srbi-euro kmetovi
to nešto novo za vas ? u indiji rade djeca od 4-5 godine...
it\'s karma my friend
pa jarane da bi zenu poslo za 8. mart na zabaavu u Indiji moras napravit bar 3-4 hiljade elemenata da bi se mogla djuskat malo uz Adu Gegaja....
glavni stos \"civilizovane\" europe i ostatka razvijene kao te neke \"civilizacije\" je da zaduzuju sirotinju po Africi i Aziji sa mikro-kreditima!Taj neki lopov (bankarski lihvar) koji je dosao na ideju je cak dobio Nobelovu nagradu od \"civilizovanog\" svijeta!!I onda pogledas kako su sirotinji banke oduzele i ono malo kucice od pleha sto su skovali i zaduzili ih da nekih 80 dolara otplacuju teskim radom narednih nekoliko godina... Sta ti je rec \"civilizacija \"?!Zapadna!hahaha-nama ce samo oteti elektrane,vodu i rudnike a Hrvatima obalu!Zivila EU i \"civilizirani\" s´vijet!Hhahaha,medjedi i treba vas upregnuti da robujete pogotovo Serviane,oni ce najgore proci a i navikli su da budu kmetovi!Hahhah Ciao Vojvodina!
Svi smo mi robovi banaka i bogatih korporacija samo što toga nismo svjesni.Tokom ekonomske krize 2008 investicijske banke i osiguravajuće kompanije su prokockale narodov novac ulažući u nesigurne investicije,i onda je država(narod) platio bruku novca da se te institucije podignu na noge.Ako to nije ropstvo onda ne znam šta je.
kapitalizam gospodo ... taj sistem je napravljan da bi porobljavao, a ako ko ne vjeruje nek samo malo pripazi na zdravlja kako bi to dozivjeo! I dobro gledajte MMF, WTO, WB i slicne planetarne institucije ... A ni EU nije daleko od tog koncepta ...
kao da pricamo o kamatama ! svaka nova generacija iznova se zaduzuje za prebivaliste i prijevozna sredstva ,te to odplacuju . ekonomski robovi njemacke ! samo mi ko eto imamo neki luksuz i neka prava !