Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci su bili nas okupator.pogledaj ih sad,pola ih je retardirano zato sto se karaju medjusobno u familiji.za mene bosnjaka je najveca uvreda kad kazu da sam turcin.mi smo za njih evropa jarane.
nikako nije smrdljiva koliko je smrdljiva,znas vec sta,od tvoje majke...znas i samo koliko su je turci 500 godina \"mlatili\"!!!
To Pasha...Bujrum sutra i na protest u Sarajevu:):):).Moral ti je extra.Treba nam sutra moralne podrške.Svi sutra na gađanje stoke i Svi ponesite po par cipela u ruci, a još bolje utoke ko ima.Grad je svakako u posljednje vrijeme postao nesiguran na svakom koraku, dok stoka uživa! :). Pozdrav svima.
cipela od smrdljivog turcina,to je za smrtnu kaznu.
Tako se to radi, i meta je prava, a ne kao nasu turbo-folk studenti, ako se ta stoka moze studentima nazvati.
bravo majstore,
Pazi se ememef.
Turski \"mladi komunisti\" uvijek nešto glume na fakultetima. Samo nek su kontra pa makar kontre.