Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oliosi izmuzli su pola afrikog kontinenta a glume rafiniranu gospodu
cuj sta !!! pa nisu isli po africi da fataju majmune!! isli su da pljackaju sirotinju, puni su evropski trezori africkih dijamanata, a tamo tim jadnicima su lafo donirali cetiri motike i napravili dvije skole od trske, do dose sidu su im masovno podjelili a svijetu su palamudili kako fataju majmune za zoo po....
Izvinite nisam na istom planetu kao drugi; Moze li mi neko objasniti da li je bacena Hidrogenska bomba na Pariz jer nisam vidjeo da je neko u tom gradu kao i u drugim gradovima stajao u redu dok su ubijali djecu po Bosni, Bliskom istoku i Aziji?
kako se to nije pravila i kako se ne pravi ovako nesto kad se sirijska djeca,omladina,starci ubijaju. Sto su to oni vazniji od sirijaca.cccc
i vrijedi vise zivot jednog parizana od mog tvog ili zivota jednog arapa iz vukojebine. tako i treba biti
‪#‎PrayForSuria‬ 100000,Dead ‪#‎PrayForSudan‬ 100000 ‪#‎PrayForGaza‬ 50000 ‪#‎PrayForEgypt‬ 1000000 ‪#‎PrayForAfrica‬ 10000000000 ‪#‎PrayForAfganistan‬ 100000 ‪#‎PrayforBurma‬ 1000000 ‪#‎PrayForTurkey‬ 350 ‪#‎PrayForParis‬ 140 Dont forget that they have spirit And we need to show solidarity to all !
postajete naporni