Boluje od raka prostate
0
Hugo Chavez u kritičnom stanju?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teski problemi te muce, Stolnjak! Obrati se samo Rajkecu, on ce da ih rijesi! Hahahah
garant opet amerika umjesala prste, inace venecuela sa jednim od najvecih rezervi nafte, nesto ove godine amerika previse cacka oko nafte!!!
Pozdrav za Laktase iz hrvatskog stonog grada Temišvara.
hahahhah, hrvatski stoni grad mostar :D aaahhahahahhaha pa takve viceve je prestao pricati i laktasenkov skutonosa, jugoslovence dragaance :D jos u s t a s e pozdravljaju socijalistu i zele mu brz oporavak hahahah izgleda da im je rajkec vasic dobro oprao mozgove :D hahah to je da puknes od smijeha
Da hoce ovo indijansko djubre krepati, vjerni srpski i ruski saveznik. Umri ludjace!
samo se potvrdjuje da od svih latino-americkih zemalja, kuba ima najbolji zdravstveni sistem
Nadajte se miševi.