Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocivaj u miru Bozijem, Milko. Sta da ti porucim, osim da su te ubili oni koji i ne znaju sta rade, ali im ja kao neko ko je musliman (koji zbog takvih izbjegava dzamije, jer je svoju napravio u srcu i u njoj se moli) ne mogu, niti želim oprositi, Nek praštaju ostali, ja bi ih ubijao sa takvim žarom...
Ovi sto ti pucaju minuse na kometar su idioti na kvadrat.
Oligarh, cilj i jeste da izbjegavaš dzamiju, magarac. A u dzamiju se ide radi sebe a ne radi drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nas Balkanaca ima svagdje samo ne tamo gdje treba
Ima nas po cijeloj Evropi i svijetu i uvijek ginemo, jer nam je sudbina prokleta
Prije 2. svjetskog rata Jugoslavija imala oko 14 miliona stanovnika; po komunistickim procjenama poginulo 1,7 miliona, po velikosrpskim procjenama samo Srba pobijeno oko milion, pobjeglo 'pred Titovom politikom 8 miliona, ako tome dodamo i Bleiburg, Krizni put, protjerane Nijemce i Italijane ostalo je oko 4 milona, pretezno clanova KPJ sa uzom familijom! Onda su se oni za 40-ak godina nakotili na preko 20 miliona! Logicno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ce sa djevojkom zivjeti u stanu a nisu vjencani ? To nije dobro.
Ljudi smo, ali najveća sranja.
u krivo vrijeme na krivom mjestu..nek ti je laka zemlja i pocivo u miru Bozijem..
UBIJEN ! Mogao je pogunuti samo iskačići kroz prozor od straha. On je dakle ubijen, upotreba glagola je moćno oružje u imputiranju slike koju pisac želi da usadi MASAMA. Inače ako su svi u APrizu poginuli onda teroirizma nije ni bilo. Franc Ferdinand nije poginuo u Sarajevu u saobrćajnoj nesreći iako je bio u automobilu. UBIJEN.
pa uvjek se nadje nka picajzla koja gleda pravopis
UBITI, NE SAMO POSLATI U SIBIR NAkon što je izvršeno par miliona Staljinovih kratkih naređenja, uočena je gramatička greška jer je naređenje trebalo da glasi: UBITI NE, SAMO POSLATI U SIBIR.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ko mu jebe mater, on se kurvo po Parizu dok ja jedem govna u Sarajvu jarane.
prijatno!
Ti u prvom komentaru si kretenoid bez premca..
Drugi hrvat sradao od vehabija.
Rat je bio, kontas...Ovo sto vi radite je bolest. Smrt vehabijama, znam da si se pronasao.
Preporod-Bosnjaka Nista manje nego sto ste vi radili, samo vi ste to na mnogo monstruozniji nacin radili. Nego ne vidim sta ovo ima veze sa desavanjma pre nekih skoro 20-25 godina. Osim sto jedina poveznica je to da ste prvi koji su uvezli mudzehedine u Evropu. Zato to klasicno prebacivanje lopte nema smisla, reci otvoreno vehabija sam nego nesto kao pljujes po srbima ko kakva pic*kica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjecan vam rahmet
Sjećam se jednog drugog Milka. Milko Đurovski. Doduše, taj je Makedonac.
Rahmet mu dusi al stvarno nas to Klix ne zanjima
Sram te bilo, kad ubiju bosanderosa u americi po tisucu komentara vrijedanja pljucanja, svaka ti cast