Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim vjernicima- Mir Boziji,Hristos se rodi !
nikad više brat na brata. treba surađivati protiv ove srpske bande!
samo da pozelim svim pravoslavcima i onim koji slave po julijanskom kalendaru BADNJU VECE
servianima slugama je mjesto u serviji i vlahiji. Sada su presli preko drine i to je veoma opasno i po Hrvatsku i po Bosnu
za @realan ma pusti vjeru vec se uhvati teme mozda sam veci vjernik nego ti koji vas cijeli dan buljis u taj ekran ko budala..oladi malo prosetaj glupane..netrebam ni ja ni ti meni pricati o vjeri vidis da te dresiraju..
kao Bosnjak imao bih vise prava u Velikoj Hrvatskoj nego u danasnjoj Bosni kojom gospodare srbi iako su pocinili GENOCID! Probudi se Bosnjo!
Blajburg-zlocin za koji nikada niko nije odgovarao srijeljano i mucki sakriveno u napustenim rudnicima i masovnim grobnicama preko 150 000 nenaoruzanih vojnika,civila,zena djece i staraca Bosnjaka i Hrvata
Novinari Oslobodjenja Esad hecimovic i novinar Slobodne Bosne Mirsad Fazlic su ucestvovali u snimanju norveskih dokumentaraca koji negiraju GENOCID i opravdavaju srpske zlocine optuzujuci Bonjake i Armiju BiH za navodni \"islamski ekstremizam\" !! PROBUDI SE BOSNJO!
...pa dobro majku mu, zbog cega padose onoliki partizani i prolise krv partizansku,nevinu,najciscu....
Ipak su srbi i srbija najveci fasisti i barbari, a hrvati su drugi na spisku !
Realno, jako je teško biti gluplji i prizemniji od tebe i takvih poput tebe.
Nema vecih fashista i shljama od balkanskih \'anti\'fashista
znači znanstvenici koji rade decenijama i koji tvrde da se svijet nastao \"velikim praskom\" su budale?! OK :D
Pa ne zna se 100% nisu to ni naucnici dokazali,vec na nama je hocemo li mi u to povjerovati ili ne..
@Realan I tako se postaje vjerski fanatik ili podoban građanin koji ako ne sluša popove ili muftije ceka ga teska patnja u paklu ili sto ja znam gdje.I zato gospodo posteno radite i nista ne zaradite dok ovi gore navedeni voze makine,maste se na dane posta,rade svakakve gadorije i prodaju vam maglu...vama velikim vjernicima.