Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katolik sam al rado bih ga streljao sa gustom
Trudnu zenu majko mila...
Da nije Stipe puno pio Lozine, ne bi bio tolika Kojnina. Jadan bio i krep'o takav!
Smije li ova pi.ka na Muju?
Ovakvog se izroda stide i Hrvati, za ovakve je najbolje smrtna kazna, covjek ne moze znati sta mu sutra moze pasti na njegovu bolesnu pamet.
Klasicno za nevjernike I mrzitelje Jedine ispravne vjere. Kuran 3:118 O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte samo svoje, ostali vam samo propast žele: jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa. Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate.
@entropium Ako si pametan neces pisati i citirati ajete iz Kurana po Klixu, pogotovo van konteksta. To se ne smije raditi. Medjutim, mislim da svako pametan moze skontati da si ti jedan trollic mali.
Mamu ti j..... ustašku
Hebo mater svoju debilnu, na zeni naso da se izivljava, pa trebali su mu ovi ovdje ljudi polomiti ruke i noge nagazat ga da mu bude do kraja zivota.
FASISTICKO DJUBRE!
Fuj
Nije pametno prenositi vijesti ovakvog karaktera u lako zapaljivoj zemlji poput nase.Nije da me se ne tice,al brate birajte ljepse stvari!!!
Nije bitno da li je pretukao muslimanku kako piše u nslovu, nego je prebio trudni ženu - idiot.
Prebi' je k'o frajera života mi. Svašta
Uz to što je djubre, stoka, primitivac i neotesana kukavica, biće da je on jedan od hadezeovih "legitimnih" Hrvata
Mnogi su se više potresli ovim događajem u Australiji od horora u Pazariću
Bože baci ciglu i budi precizan
Je li problem što je Hrvat pretukao Muslimanku ili što je muškarac pretukao trudnu ženu? Da su navedeni atributi drugačiji, da li bi događaj imao drugačiju težinu? Npr. da je Tunižanim pretukao Marokanku ili da je Indijac pretukao Engleskinju itd. itd. Jadno je kad se stvari počnu secirati i onda im se daju atributi u tolikoj da se suština izgubi smisao.
Motiv za djelo je bitan itekako, a ovdje je motiv islamofobija